Aktywne Wpisy
gymw8nhnzd +17
Nie mam juz pojęcia co robić...
W 2021 zmieniłem firmę w IT i przeszedłem tam na B2B, dostałem 17k netto + VAT, praktycznie niewiele mniej wychodziło na rękę bo ryczałt i mały ZUS, wziąłem wtedy na kredyt mieszkanie w którym mieszkam aktualnie i drugie na wynajem (łącznie 1,3 mln pln kredytu), raty nie przekraczały polowy moich zarobków wiec był całkiem spokojny zapas.
Jak stopy urosły do poziomu 7% to kredyty znacznie zaczęły
W 2021 zmieniłem firmę w IT i przeszedłem tam na B2B, dostałem 17k netto + VAT, praktycznie niewiele mniej wychodziło na rękę bo ryczałt i mały ZUS, wziąłem wtedy na kredyt mieszkanie w którym mieszkam aktualnie i drugie na wynajem (łącznie 1,3 mln pln kredytu), raty nie przekraczały polowy moich zarobków wiec był całkiem spokojny zapas.
Jak stopy urosły do poziomu 7% to kredyty znacznie zaczęły
Jedną z najbardziej bekowych rzeczy, jaką tagowi b2biarze wypisują, jest negocjowanie stawki. Wiecie, te wszystkie wpisy typu "hurr durr jak nie umiesz sobie NEGOCJOWAĆ STAWKI to coś tam coś tam".
Srogie xD, w 90% te negocjacje wyglądają tak, że rekruterka pyta, ile chcesz zarabiać i jak przestrzelisz, to więcej nie zadzwonią. W pozostałych 9% dzwonią by poinformować, że biorą cię za stawkę niższą niż podałeś i bierzesz albo nie.
#programowanie
Srogie xD, w 90% te negocjacje wyglądają tak, że rekruterka pyta, ile chcesz zarabiać i jak przestrzelisz, to więcej nie zadzwonią. W pozostałych 9% dzwonią by poinformować, że biorą cię za stawkę niższą niż podałeś i bierzesz albo nie.
#programowanie

Jest ktoś w stanie rozpoznać tego grzyba?
Jest go tutaj tyle że w 30min bym ze 2 wiaderka uzbierał. Wydaje mi się że lipny egzemplarz ale z ciekawości pytam :)
źródło: comment_TyR6E5BIUYmPwf8iTpikgBNRqCxgcFNn.jpg
Pobierzźródło: comment_hRkoGkQBQMyswMTuRwCINPslcRpzldHB.jpg
Pobierzźródło: comment_w3vvn9ch4nSpYE8xi7Ocoetr36Mwdb4G.jpg
Pobierzźródło: comment_ypuSY8e7zDuCuomn2bvyRV0AaWLo2xuv.jpg
Pobierzźródło: comment_xHpRlQ4Rj2cIPqrK4Ae0JnvKsSQSRQeY.jpg
Pobierzźródło: comment_slzeyc98OblP65W5NxhmencTzhf35zPe.jpg
Pobierzźródło: comment_6xH1pGgg8R1qZ4FPkBhkGfbzhy87sFx8.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Noga raczej pełna. Twarda. Pomaranczowego soku brak natomiast jest biały na blaszkach jak widać.
Nie zbieram nic czego nie jestem pewien. Natomiast chciałem sie dowiedzieć co to bo jest tutaj masa.
źródło: comment_9O5mwwlz1mOFcjmssfe4uCkH5ogxBhvC.jpg
Pobierz