Wpis z mikrobloga

Kolejna odsłona tęczowej tolerancyjnej Europy. Uwielbiam śledzić tą modelkę na Insta, jest Francuzką, przyjechała do rodzinnego Paryża i wiecie co się stało?

W drodze taksówką na lotnisko jakiś zjeb wybił szybę, aby zabrać jej torebkę. Szyba znajdowała się kilka cm od jej twarzy, pomyślcie co by się stało, gdyby miała mniej szczęścia. Złodziejowi się nie udało zabrać torebki, ale dziewczyna jest w szoku.

Nie słyszałam jeszcze o tak perfidnej próbie kradzieży, w ten sposób można kogoś zabić, okaleczyć albo pozbawić wzroku. Coraz mniej mam ochotę jechać do Paryża, choć zawsze o tym marzyłam. Oto co lewactwo zrobiło z Europą.
#europa #francja #paryz #4konserwy
kociooka - Kolejna odsłona tęczowej tolerancyjnej Europy. Uwielbiam śledzić tą modelk...

źródło: comment_EuHlAdpwnaflRDVaTP96TLbzdXabhM9B.jpg

Pobierz
  • 45
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kociooka: Szkoda francji. Fajną mają kulturę. Wystarczy obejrzeć stare francuskie filmy i posłuchać starych francuskich piosenek. Lewacy dążą do zrobienia ze wszystkich krajów jednej wielkiej kulturowej papki tak by między krajami europy nie było różnicy. Wszędzie te same restuaruacje, to samo jedzenie, Ci sami ludzie. A najszybciej to osiągnąć zalewając europę imigrantami którzy zrobią r--------l wszędzie. Potem się wprowadza wspólne wojsko policje na terenie europy która ma zrobić porządek z
  • Odpowiedz
  • 57
@kociooka: Szkoda francji. Fajną mają kulturę. Wystarczy obejrzeć stare francuskie filmy i posłuchać starych francuskich piosenek. Lewacy dążą do zrobienia ze wszystkich krajów jednej wielkiej kulturowej papki tak by między krajami europy nie było różnicy. Wszędzie te same restuaruacje, to samo jedzenie, Ci sami ludzie. A najszybciej to osiągnąć zalewając europę imigrantami którzy zrobią r--------l wszędzie. Potem się wprowadza wspólne wojsko policje na terenie europy która ma zrobić porządek z
  • Odpowiedz
@kociooka: niestety ale we Francji zawsze tak było, napływ imigrantów drugiej dekadzie XXI w. tylko to uwypuklił. Byłam w Paryżu w 2009 roku, nie było wtedy jeszcze imigrantów, a już i tak było dużo mniejszości etnicznych, ugrupowań pozostałych po polityce kolonialnej. Przewodnicy co chwile uczulali, żeby nie oddalać się od głównych ulic, nikogo nie zaczepiać i ogolnie nie zwracać na siebie uwagi. I faktycznie, nawet w teoretycznie eleganckich częściach miasta
  • Odpowiedz
To nie wina lewakow tylko konserwatystów, którzy kolonizowali Afrykę i inne regiony pod francuską korona. W sumie po rewolucji też. Francja ma problem z "imigrantami" już od dawna przez napływ ludzi z byłych kolonii francuskich. Na takiej samej zasadzie w UK są hondusi. Nie ma to nic wspólnego z nowym zjawiskiem imigracji do Europy o jakim mówisz.

@Variv: kolonizacja Afryki rozpoczęła się w XIX wieku, a jeszcze w latach 60.
  • Odpowiedz
jakie lewactwo? To przecież pokłosie polityki kolonialnej

@ZaQ_1:

To nie wina lewakow tylko konserwatystów, którzy kolonizowali Afrykę i inne regiony pod francuską korona. W sumie po rewolucji też. Francja ma problem z "imigrantami" już od dawna przez napływ ludzi z byłych kolonii francuskich. Na takiej samej zasadzie w UK są hondusi. Nie ma to nic wspólnego z nowym zjawiskiem imigracji do Europy o jakim mówisz.

@Variv: Przecież to
  • Odpowiedz
Wszędzie te same restuaruacje, to samo jedzenie

@jabolsy: co jak co ale podoba mi się opcja, że nie muszę z---------ć do Włoch żeby zjeść pizzę, albo do Stanów, żeby zjeść steka

jakbym miał żywic się tylko polską kuchnią bo jesteśmy w POLSCE to bym chyba wyemigrował szybciej niż przez względy ekonomiczne
  • Odpowiedz
Przewodnicy co chwile uczulali, żeby nie oddalać się od głównych ulic, nikogo nie zaczepiać i ogolnie nie zwracać na siebie uwagi

@dobrzecisiewydaje: albo ta historia jest wymyślona, albo tym przewodnikom zależało na straszeniu ludzi. Najszybciej bym się spodziewał, że robili wszystko żeby wykupić u nich wycieczki i nie chodzić nigdzie samemu.
  • Odpowiedz
@ZaQ_1: XDD wpuszczanie migrantów pokłosiem kolonializmu to przesada. Jakby tak działała polityka to Polacy mogliby swobodnie osiedlać się w Rosji, Meksykanie w Stanach. To współczesne decyzje, a nie wynik przeszłości. Bardzo wielu emigrantów przybyło do francji w 21 wieku
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 10
@kociooka: 5 razy bylem w Paryżu i 5 razy bylo zajebiscie. Polecam pojechac a nie wyciągać wnioski bo jednej akcji z wielomilionowego miasta. Poza tym tak juz tu wspominali to bardziej efekt polityki kolonialnej a nie lewactwa. Gdzies na mirko przewinęło sie zdjecie francuskiej repry w noge sprzed 2 wojny i juz wtedy bylo w niej kilku murzynów.
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@kociooka: Paryż to chleb obsrany gównem razy 40. Każdy kto był to ci powie, że tylko główne uliczki są ładne. Zejdziesz 20m od takiej i możesz dostać kosę. Ja wiem że w wielu europejskich miastach jest podobnie że centrum jest ładne a reszta jako tako, ale Paryż przeraża tą granicą pomiędzy.
  • Odpowiedz