Aktywne Wpisy
wykop +61
Już zauważyliście? ( ͡º ͜ʖ͡º)
Wiemy, wiemy - zauważyliście! Wykop doczekał się nowej odsłony! Przebudowaliśmy niemal wszystko, a o najważniejszych zmianach dowiecie się ze znalezska: https://wykop.pl/link/6986551/calkowicie-nowa-wersja-serwisu-sprawdz-co-zmienilismy-na-wykopie
Dajcie znać w komentarzach, jakie zmiany najbardziej się Wam podobają? (ʘ‿ʘ)
#nowywykop #wykop #ciekawostki #internet #polska
Wiemy, wiemy - zauważyliście! Wykop doczekał się nowej odsłony! Przebudowaliśmy niemal wszystko, a o najważniejszych zmianach dowiecie się ze znalezska: https://wykop.pl/link/6986551/calkowicie-nowa-wersja-serwisu-sprawdz-co-zmienilismy-na-wykopie
Dajcie znać w komentarzach, jakie zmiany najbardziej się Wam podobają? (ʘ‿ʘ)
#nowywykop #wykop #ciekawostki #internet #polska
Fanatyk_Wedkarstwa +1420
Jak tam wykopki sie bawicie na pisowskim portalu?
Srpóbujcie napisać znane hasło składające się z 8 gwiazdek ( ͡° ͜ʖ ͡°) W sensie - napiszecie 5 gwiazdek, spacja i 3 gwiazki.
Efekt: ****
NIE MA OBRAŻANIA PARTII XD
Srpóbujcie napisać znane hasło składające się z 8 gwiazdek ( ͡° ͜ʖ ͡°) W sensie - napiszecie 5 gwiazdek, spacja i 3 gwiazki.
Efekt: ****
NIE MA OBRAŻANIA PARTII XD
Bo zgłosiłem użytkownika ale zgłoszenie odrzucone
Czyli ogółem można posiadać?
Inna sprawa że konto kopiuje ode mnie wpisy, lekko modyfikuje, wstawia jako swoje, a to drugie konto mu jeszcze plusuje, to sie nie liczy?
Zawsze myslalem ze po prostu zabronione jest posiadanie dwóch kont i tyle.
#moderacja też dam #afera #kiciochpyta #bigbrother #wykop @wykop
Komentarz usunięty przez autora
@ktosia_00000: wszystko fajnie ale gdyby osoba sie nie popisywala pod tym, ze ona to stworzyla, bo zawsze np kilkanaście minut/godzin po moim wpisie tworzy identyczny wpis i wrzuca, a jeszcze napisze ze to jej praca...
@LubieKiedy: trochę hipokryzją zawiało - bo skoro chcesz się podzielić z innymi mirkami i ta osoba ( ͡° ͜ʖ ͡°) rozpowszechnia to to chyba nie ma problemu bo dzięki temu trafi to co chcesz rozpowszechnić do większej ilości Mirków
Chyba, że źle rozumiem... i @kiszczak: ma rację?
Przeglądam bardzo dużo źródeł z kodami, mam mnóstwo notyfikacji do tego włączonych. Zanim wrzucę na wykop by mirki skorzystały to je testuję, mam również grupę na FB gdzie mam kilkanaście osób, które proszę o przetestowanie kodów, sprawdzam po kolei kolejność przeprowadzenia rejestracji i pisze do tego instrukcję.
Nie robię
Zresztą bronić to złe słowo bo nie mam przed czym chyba że przed nieuzasadnionym hejtem :)
Ok, możesz brać z tych samych źródeł, akurat dziwne jest to, że kody latały po internecie już 3 dni, ja nie miałem czasu ich wrzucić od razu, gdy to zrobilem to po 50 minutach dodałeś swój wpis - trudno, przypadek.
Mój wpis o 2019-09-28 14:06:54, a Twój o 2019-09-2814:59:36
W innym wpisie nawet kolejności kodów nie
@LubieKiedy: przecież zawołał mnie @kiszczak
Co do działania kodów w innych miastach to jestes w błędzie bo sprawdzilem i działały w innych ale nie można było zamówić
W dodatku nie tylko Ty dostałeś maila z Uber Eats z kodami :) Na Pepperze też było...
Nie wiem czemu tak Cię piecze dupa o te kody skoro są one
Tak irytuje mnie to że ja poćwiecam czas a ty kopiujesz, linków do moich wpisów nawet nie zamieszczasz ani podać kto to zebrał
Dziwi mnie tylko ten Twój hejt bo powinniśmy współpracować skoro robimy podobne akcje
tym bardziej, że cały czas się wypierasz zamiast mieć trochę godności i przyznać się.
z konta @Booking-Taniej co kilka godzin wrzucał na tag #revolut wpisy by założyć z jego linku konto, ludzie się wkurzali. Dziś z drugiego konta napisał:
Jak na screenie: wołam @cochese @Naiken i @
Screena zrobiłem bo mi sie wyświetlił w "Mój wykop" a tag #revolut obserwuje i mi się pojawił, a że wiedziałem, że to Twoje multikonto to zrobiłem i zmartwiło, bo zakrawa to już nie o hipokryzje a schizofreniczne zachowanie.
Tak, bardzo dawnych, sprzed kilku godzin ¯_(ツ)_/¯
Nie potrzebuję żebyś się odnosił, na