Wpis z mikrobloga

jak jest z multikontem na Wykopie?

Bo zgłosiłem użytkownika ale zgłoszenie odrzucone

Jak definiujemy "To jest multikonto"?

Posiadanie jednocześnie kilku kont w serwisie, które wykorzystywane są do manipulowania czy wprowadzania w błąd innych użytkowników (wykopywanie własnych znalezisk, plusowanie komentarzy, manipulowanie dyskusją, manipulowanie głosami i ocenami)

Czyli ogółem można posiadać?

Inna sprawa że konto kopiuje ode mnie wpisy, lekko modyfikuje, wstawia jako swoje, a to drugie konto mu jeszcze plusuje, to sie nie liczy?

Zawsze myslalem ze po prostu zabronione jest posiadanie dwóch kont i tyle.
#moderacja też dam #afera #kiciochpyta #bigbrother #wykop @wykop
  • 29
@a__s pisałaś tutaj o jednym IP, ale jak jest ze wzajemnym plusowaniem, pokrywaniem się treści? Bo napisałem sporo w "powodzie zgłoszenia"

@ktosia_00000: wszystko fajnie ale gdyby osoba sie nie popisywala pod tym, ze ona to stworzyla, bo zawsze np kilkanaście minut/godzin po moim wpisie tworzy identyczny wpis i wrzuca, a jeszcze napisze ze to jej praca...
@kiszczak: plusy nie są istotne, ale po to wrzucam treści żeby się podzielić z innymi mirkami, ale nie pasuje mi to że jeden to bierze i wrzuca podpisując siebie jako autora i że to on wykonał pracę z tym związaną
@kiszczak: @malinowa_chmurka: @Emes22: to nie jest tak, że wchodzę na czyjś tag czy peppera i wrzucam skopiowane słowo w słowo.
Przeglądam bardzo dużo źródeł z kodami, mam mnóstwo notyfikacji do tego włączonych. Zanim wrzucę na wykop by mirki skorzystały to je testuję, mam również grupę na FB gdzie mam kilkanaście osób, które proszę o przetestowanie kodów, sprawdzam po kolei kolejność przeprowadzenia rejestracji i pisze do tego instrukcję.

Nie robię
@kiszczak: nie tylko Lubiekiedy przegląda tagi, powiadomienia, peppery itd. faktycznie grupy na FB nie mam ale podaje kody znajomym którzy sprawdzają i wtedy mogę informować ¯\_(ツ)_/¯ a skoro kody bierzemy z tych samych źródeł to chyba logiczne że będą te same xD
@Booking-Taniej: ja nigdzie nie napisałem, że chodzi o Ciebie, ale widać uderz w stół... ;-)

Ok, możesz brać z tych samych źródeł, akurat dziwne jest to, że kody latały po internecie już 3 dni, ja nie miałem czasu ich wrzucić od razu, gdy to zrobilem to po 50 minutach dodałeś swój wpis - trudno, przypadek.

Mój wpis o 2019-09-28 14:06:54, a Twój o 2019-09-2814:59:36

W innym wpisie nawet kolejności kodów nie
ja nigdzie nie napisałem, że chodzi o Ciebie, ale widać uderz w stół... ;-)

@LubieKiedy: przecież zawołał mnie @kiszczak

Co do działania kodów w innych miastach to jestes w błędzie bo sprawdzilem i działały w innych ale nie można było zamówić

W dodatku nie tylko Ty dostałeś maila z Uber Eats z kodami :) Na Pepperze też było...

Nie wiem czemu tak Cię piecze dupa o te kody skoro są one
I skoro chodziło ciągle o mnie to czemu tego po prostu nie napisałeś? I nie "uderz w stół" tylko nagle mnie czarnolistujesz a ja dodaję kupony, Twoje też znam więc połączyć wystarczy kropki
@Booking-Taniej: Gdzie by nie było w sieci porozrzucane (bo zbierałem z kilku źródeł i nie były one spisane w jednym miejscu w takiej formie), widać jak na dłoni że skopiowałeś po prostu z moich wpisów i wklejasz jako swoje.
Tak irytuje mnie to że ja poćwiecam czas a ty kopiujesz, linków do moich wpisów nawet nie zamieszczasz ani podać kto to zebrał
Fajnie by było współpracować ale po tym co niżej to miałbym opory.
tym bardziej, że cały czas się wypierasz zamiast mieć trochę godności i przyznać się.

z konta @Booking-Taniej co kilka godzin wrzucał na tag #revolut wpisy by założyć z jego linku konto, ludzie się wkurzali. Dziś z drugiego konta napisał:

Dzięki akcji z #revolut można poczarnolistować spamerów i odsiać ich od normalnych użytkowników

Jak na screenie: wołam @cochese @Naiken i @
źródło: comment_GodlAQv8PLTUFV6yt8E6OeBbhJK2cBjY.jpg
@Booking-Taniej: jak widać się przykładam - jak do kodów, a nie pójście na łatwizne ;-)

Screena zrobiłem bo mi sie wyświetlił w "Mój wykop" a tag #revolut obserwuje i mi się pojawił, a że wiedziałem, że to Twoje multikonto to zrobiłem i zmartwiło, bo zakrawa to już nie o hipokryzje a schizofreniczne zachowanie.

robisz screeny jakichś dawnych wpisów

Tak, bardzo dawnych, sprzed kilku godzin ¯_(ツ)_/¯

Nie potrzebuję żebyś się odnosił, na