Wpis z mikrobloga

@Aou: Hedonizm to w końcu pogląd uznający przyjemność za najwyższe dobro, IMO potrafi pokrywać się z egoizmem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Minishcap: Widząc jak często używasz to spodziewałem się, że będzie to dobry zapach. Mógł nie być w moim typie, jak zachwalany na tagu Baccarat, ale czułem, że poziom będzie wysoki. Z Memo znam jeszcze tylko French, piękna róża, ale kompletnie nie warta swojej ceny. Zdecydowanie bardziej leży mi Dom Rosa czy znacznie tańszy oudVanille. Znasz Russian Leather?
  • Odpowiedz
@Minister122: Napisz kilka słów o tym zapachu, Ja teraz poluje na Hacivat ale wiele osób chwali sultana.
@ZnubionekFan: Nie chwaliłeś się że MEMO tak ładnie siadło ;) Prawie wszystkie memo trzymają wysoki poziom.
@Minishcap: Dziś powinna być u Ciebie paczka, czekam jak Ci wjedzie Oriental.
Ps. Odrobine bo tyle miałem, ale poznasz też Russian ;)
  • Odpowiedz
  • 1
@vizori zachowujecie się trochę jak dziewczyny które twierdzą że ubierają się dla siebie. Ja rozumiem zegarki garnitur buty czy orientować się nawet które mydło nie powoduje podrażnień Pachniecie dla innych bo nawet już sami nie wiecie czym pachniecie. Więc jeśli wasz hedonizm to n-----------e komuś w twarz piżmem, ambrą i sztucznym kałem to to złośliwość a nie hedonizm.
  • Odpowiedz
Ja rozumiem zegarki garnitur buty czy orientować się nawet które mydło nie powoduje podrażnień

@Aou: A czym się różnią odpowiednio dobrane perfumy od garnituru, zegarka czy butów? Przecież każda z tych rzeczy ma wpływ na to jak jesteś odbierany przez innych ludzi.

bo nawet już sami nie wiecie czym
  • Odpowiedz
  • 0
@SnoobDuog jesteś głupi jak cep. Czy widziałeś kogoś kto narzeka na przechodzenie obok sklepu odzieżowego głąbie. A k---a bezmyślny łosiu przy sephorze czy daglasie ludzie mdleją. Więc mi tu nieporównywalnych okoliczności nie przytaczaj. Czyli możesz chodzić wysmarowany gównem czy innym La Menelle i nie można mieć pretensji że śmierdzisz gównem bo chciałeś tak pachnieć. Zmysł zapachu jest wrażliwy. I k---a możesz być głuchy nie widzieć a twój smród nadal się będzie
  • Odpowiedz