Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
Nie wiem czy ten wysyp złapanych ostatnio debili jeżdżących ponad 200 km/h to zasługa grupy Speed, ale takich k---a cwaniaczków jak ten opisany niżej to powinno się karać stanowczo, likwidacja samochodu może by mi dupę ostudziło, a bananowiec się poprostu z tego wszystkiego śmieje, debil przekracza prędkość o 119 km/h i dostaje mandat 500 zł i 10 punktów, ten kraj jest tak k---a śmieszny, że brakuje słów
#prawo
#policja
#kodeksdrogowy
#polscykierowcy
DzonySiara - Nie wiem czy ten wysyp złapanych ostatnio debili jeżdżących ponad 200 km...

źródło: comment_dDeP9jntrjYKvUYOBQfiCL5JguOSf2AG.jpg

Pobierz
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@DzonySiara: xdddddd. Mamy takiego 1 kolegę co jeździ przepisowo i wszyscy zawsze mamy banana na twarzy, bo stwarza wiele niebezpiecznych sytuacji na drodze (zamiast wyprzedzić rowerzystę to nie wyprzedzi, bo ciągła, a nas wyprzedzają i spychają do rowu). Co Ci powiem. Na pewno i ty łamiesz przepisy, może sb z tego nie zdajesz sprawy. Kto nie łamie. Co do pomiaru, polecam profil prawo kierowcy na facebooku. Pewnie zmierzyli na odcinku
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Thexil: wiesz kiedy robisz k---ę z logiki? A wtedy bo się czepiasz pomiaru, stary tu nie chodzi o pomiar na 30, że koleś jechał 70 i nie zwolnił tylko z---------ł ponad 230km/h na publicznej drodze, czaisz to? Ponad 230km/h i komentuje to to tak, bo on lubi, obyś niedoświadczył nigdy wypadku ani nikt z twojej rodziny gdzie ktoś spowoduję właśnie z nadmiernej prędkości, cmentarze są pełne takich jak ty, którzy
  • Odpowiedz
@DzonySiara: no to napisałem, że debil. I obaj mamy rację. Ja co do jazdy i narażania sb i innych i Ty co do czynników dodatkowych. Trzeba po prostu znaleźć złoty środek i jeździć szybko ale bezpiecznie xd
  • Odpowiedz