Aktywne Wpisy
120_Dni_Sodomy +577
NaczelnyWoody +21
Wyklopkom widać że bardzo nie podobają się sondaże w których większość Polaków popiera bk0% xD
Nie mogą znieść tego, że społeczeństwo ma swoje zdanie na ten temat a wyklop żyje w swojej bańce xD
Wasze oburzenie nikogo nie interesuje, w rządzie nie siedzą idioci i wiedzą co robią, znają trendy społeczne i nie pchali by się w to zwłaszcza KO mająca poparcie głównie w miastach xD
#nieruchomosci #bekazwykopkow
Nie mogą znieść tego, że społeczeństwo ma swoje zdanie na ten temat a wyklop żyje w swojej bańce xD
Wasze oburzenie nikogo nie interesuje, w rządzie nie siedzą idioci i wiedzą co robią, znają trendy społeczne i nie pchali by się w to zwłaszcza KO mająca poparcie głównie w miastach xD
#nieruchomosci #bekazwykopkow
Moim zdaniem nie miał żadnych szans konkurować na rynku juniorskim (nawet stażowym) z np. studentami.
W skrócie 6k wydane w błoto.
Zastanawiam się czy byłby ktoś zainteresowany, żebym ja był kogoś mentorem i wskazywał mu drogę w stylu "od zera do junior webdeva"? :D
Przygotowywałbym zadania, robił code review, pokazywał co można robić lepiej itp.
Jakby ktoś był zainteresowany to dajcie znać na PW. Wybrałbym sobie 1 osobę i bym ją szkolił za darmo.
frontend w HTML, CSS, Handlebars, jQuery, Vue
backend: Node.js + Express, bazy: MySQL, MongoDB
Krótko o mnie: jestem junior fullstack, swego czasu rekrutowałem na stanowiska juniorskie (przeprowadzałem rozmowy techniczne, więc mniej-więcej wiem czego się oczekuje od juniorów), studiuję na polibudzie,
#naukaprogramowania #programowanie
@trevoz: Tak średnio był powiedział. Ogólnie to nie ma sensu już uczyć się programowania bo rynek jest zapchany. Rekrutowałeś więc wiesz jaka patologia i ile
Znów ci, którzy mają githuba mają przekopiowane projekty z kursów z udemy.
Na 100 kandydatów są może 3-4 osoby, które mają potencjał na juniora.
Naprawdę nietrudno się wybić.
@trevoz: coś tu sie chyba nie zgadza xD
@Storkeus: W sumie masz rację, że lepiej by było gdyby jakiś senior albo chociaż mid był mentorem, tylko że tacy raczej wzięliby sporo kasy, a ja coś tam 'pomentoruję' za friko.
Natomiast co do obowiązków to ja akurat pracuję w małej firmie
@trevoz: jakie mieliście kryteria? jaki proces rekrutacyjny? ktoś miał expa w open source? u mnie w całym roku przemaglowaliśmy jakieś 560 osób i nikt nie próbował niczego z open source
Komentarz usunięty przez autora