Aktywne Wpisy
wojciech-kozakiewicz +457
Wzywam ponownie @KRZYSZTOF_DZONG_UN Wybory były transparentne. Albo usuwasz konto, albo do końca życia będziesz dźwigał brzemię łgarza. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
kratofel123 +3
Mirki, czy ktos korzystal ze spryskiwacza/atomizera do oliwy lub oleju? Jak sie sprawuje, jestescie zadowoleni? Jaki konkretny model byscie polecili?
Przeczytalem opinie pod kilkoma modelami i niestety powtarzaja sie te same zarzuty: zamiast mgielki mamy strumien lub kapanie, szybko sie psuje itp.
A moze lepiej z tego zrezygnowac i kupic jeden z gotowych olejow w sprayu?
Ponizej zdjecie przykladowego modelu atomizera
#dieta #gotowanie #mirkokoksy
Przeczytalem opinie pod kilkoma modelami i niestety powtarzaja sie te same zarzuty: zamiast mgielki mamy strumien lub kapanie, szybko sie psuje itp.
A moze lepiej z tego zrezygnowac i kupic jeden z gotowych olejow w sprayu?
Ponizej zdjecie przykladowego modelu atomizera
#dieta #gotowanie #mirkokoksy
Mirki, gdzie w Krakowie serwują najlepsze żeberka?? Cena nie gra roli
Jak trzy lata temu jeszcze sama je polecałam, tak teraz to odradzam. Nie za tę cenę, nie ta jakość.
Co innego? Zeberka w sosie JD w Well Done na Kaziku lub zeberka w Meat and Go na dolnych mlynow
Wprawdzie nie wyglądają jak w rzeźni, bo te z rzeźni już tylko fajnie wyglądają, ale smak mniam.
@wodnekule: w necie jest menu. Opinie sa podzielone, mnie tam smakuje. Ceny znośne. Słyną z gigant sznycla, ale ja za nim nie