Wpis z mikrobloga

W sumie czytajac teraz wpisy na tym tagu widac jak wielu osobom wykop zaszkodzil. Wiekszosc oczywiscie zrzuca wine na Kasie, ze to p0lka, ktora wykorzystala cucka Gonciarza i zrobila sobie na jego plecach kariere. Nie rozumiem co jest w tym zlego, ze mowi otwarcie o tym, ze nie lubila faktu bycia na drugim planie, zasuwala tak jak on, ale to Gonciarz zbieral najwieksze profity a ona byla kojarzona bardziej z kolezanka jak osoba, ktora tez ma wplyw jak ten kanal wyglada. Dodatkowo nie wyjawili konkretnego powodu rozstana, nie wyszlo im - trudno, zdarza sie. Widac po Krzysku, ze to raczej Kasia zakonczyla to wszystko i jest z tym pogodzona a on nie do konca - trudno, Kasia miala do tego pelne prawo, nic na sile.

Po co to ukrywali? Imo ich powody byly calkiem sensowne - nie robienie filmow pod publiczke co z perspektywy czasu ma sens, bo teraz po rozstaniu nie maja 'wstydliwych' filmow z przeszlosci gdzie sie do widzow obsciskuja etc, przez co im rowniez bedzie latwiej pojsc dalej.

Moim zdaniem dobrze, ze ten film powstal, wyjasnili cos o co byli pytani od poczatku istnienia ich duetu. Szkoda Krzyska, bo ewidentnie jeszcze tego nie przebolal, ale nie winie Kasi, skoro tyle sie klocili i nie mogli sie dogadac to ewidentnie nie mialo to przyszlosci.

Szkoda tylko gowna jakie wylewacie na nich probujac bawic sie w psychologow i rozgryzac kto kogo wykorzystal, kto byl cuckiem i p0lka..
#gonciarz
  • 52
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ponerLokej: Ale uważasz że są jakieś przesłanki żeby w tej konkretnej sytuacji wyskakiwać z chadami ? Sam dziwaczy sposób ukrywania tego związku sprawia że to cud że tylko to wytrzymało, nie dopatrywał bym się jakiś plemiennych odruchów u Kasi
  • Odpowiedz
@suluf: pokazane badania to są przesłanki. Kasia jest kobietą. Jeśli jest heteroseksualna to była nieszczęśliwa z Krzysiem, bo w myślach już kombinowała nowy związek. Zwłaszcza w świetle ostatnich plotek, z e się z jakimś gościem wiąże.
  • Odpowiedz
@czuczupikczu szczerze mówiąc widziałam tylko kilka ich filmów, i zawsze myślałam, że są razem i nawet nie wiedziałam, że to jakaś tajemnica. Każdy kto był w normalnym związku jak najbardziej zrozumie ich relacje. Przecież w tym filmie o rozstaniu Gonciarz konkretnie mówi, że Kasia stała za jego sukcesem. Nie tylko pomagała mu w kręceniu ale też pomogła mu ruszyć tyłek, zmienić dietę, dzięki niej na pewno poprawiło się jego życie (co
  • Odpowiedz
@nika_blue: dokladnie, dawno temu juz to zauwzylem, ze ludzie wykorzystuja ten portal to wylewania swoich zali, dlatego poblokowalem wszelkie tagi typu depresja, przegryw etc., bo to po dluzszym przegladaniu portalu sprawia, ze czlowiek sam popada w takie myslenie.

Nie do konca uwazam, ze robia jakis ruch marketingowy, jestem sklonny uwierzyc, ze zrobili to bo rzeczywiscie jest to irytujace jak podrozujesz samemu a ludzie Cie pytaja 'a gdzie Kasia' i odwrotnie.
  • Odpowiedz
@maciejze: wiesz, ja nie bede nikomu wmawial, ze ktos ma charyzme i humor, bo kazdy inaczej odbiera drugiego czlowieka. Trzeba jedynie brac pod uwage jaki wizerunek byl kreowany na tych vlogach, Kasia zwykle za obiektywem, Krzysiek mowiacy 'moje vlogi' etc, ogolnie malo okazji, zeby ja 'poznac'.
  • Odpowiedz
Widac po Krzysku, ze to raczej Kasia zakonczyla to wszystko i jest z tym pogodzona a on nie do konca - trudno, Kasia miala do tego pelne prawo, nic na sile.

@czuczupikczu: No tak bo ten kto nie płacze to oczywiście nie przeżywa, w końcu beczenie w poduszkę to jedyna forma posiadania emocji.
  • Odpowiedz
@Corkamalarza: nie mowie o placzu a o samym przybiciu jakie od niego bije. Kasia w swoich wypowiedziach bardzo sie dystansuje, bardziej okazuje fakt, ze dobrze, ze tak sie stalo. Nie mowie, ze tego w ogole nie przezywa, bo sama powiedziala, ze jak sie usmiecha to znaczy, ze sie stresuje. Aczkolwiek podbijalem do tego jak komentowali ten zwiazek i jak do tego podchodza teraz.
  • Odpowiedz
@czuczupikczu jak by to nie był chwyt marketingowy, to by nie wrzucili reklam do filmów ;). Wtedy bym miała do nich pełny szacunek, że faktycznie chodzi tylko o poinformowanie. Filmy bez reklam, mają większą wartość, bo wtedy faktycznie nie można im zarzucić, że robi się coś pod wyświetlenia i hajs. Chociaż nawet demonetyzowane filmy mogą być zagrywką marketingową jeśli niosą za sobą inne korzyści.

Tutaj mi tego zabrakło, ale to nie
  • Odpowiedz
@nika_blue: z tymi reklamami to rozsadny argument, mam adblocka i nic mi sie nie pojawialo :P

Boję się pomyśleć co będzie z tymi dziećmi z YouTuba które się wychowują z kamerą od urodzenia. Cały czas muszą robić show dla rodziców, skutki tego wyjdą dopiero po latach.

wiele z nich robi to dla siebie, fejm i kasa szybko uderzaja do glowy. Jak to przeminie to coz... depresja. Juz bylo kilku takich yt, ktorym fejm przeminal i nie radzili sobie z
  • Odpowiedz