Aktywne Wpisy
oficjalniemartwa +62
Czemu młodzi ludzie teraz są tacy zamuleni?
Serio, pracuje z takimi 18-20+ lvl i ruszają się wolniej niż moja babcia. Zero życiowego wigoru i od miesiaca trzeba im pokazywac kazda rzecz palcem i powtarzać 10 razy co maja robić, jakby codziennie dopiero zaczynali prace w tym miejscu. W dodatku mowią niewyraźnie.
Już nie wspomnę o podejściu do czasu pracy, mają na 8:00, to oznacza dla nich, że o 8 wysiadają na przystanku pod robotą xD
Nie jestem zwolennikiem z--------u i januszeksów, a przymus pracy celem utrzymania funkcji życiowych, to najgorsze co ludzie zgotowali sobie na wzajem, ale nie dziwie się, że pracodawcy narzekają na zetki. A c--j, możecie mnie wyzywać od boomerów, ale mówię czego doświadczam.
Serio, pracuje z takimi 18-20+ lvl i ruszają się wolniej niż moja babcia. Zero życiowego wigoru i od miesiaca trzeba im pokazywac kazda rzecz palcem i powtarzać 10 razy co maja robić, jakby codziennie dopiero zaczynali prace w tym miejscu. W dodatku mowią niewyraźnie.
Już nie wspomnę o podejściu do czasu pracy, mają na 8:00, to oznacza dla nich, że o 8 wysiadają na przystanku pod robotą xD
Nie jestem zwolennikiem z--------u i januszeksów, a przymus pracy celem utrzymania funkcji życiowych, to najgorsze co ludzie zgotowali sobie na wzajem, ale nie dziwie się, że pracodawcy narzekają na zetki. A c--j, możecie mnie wyzywać od boomerów, ale mówię czego doświadczam.
picasssss1 +194
Wprowadzili w firmie nowy system premiowy, jeden chłop ze zmiany dosyć mocno się zafiksowal żeby wyrabiać progi i zarabiać grube pieniadze.
Biegał i latał po tym magazynie, miał zmienić stanowisko na w jego mniemaniu lepsze do wyrabiania progów.
Dzisiaj w robocie dostał udaru i zabrało go pogotowie, kurtyna
#pracbaza #januszex
Biegał i latał po tym magazynie, miał zmienić stanowisko na w jego mniemaniu lepsze do wyrabiania progów.
Dzisiaj w robocie dostał udaru i zabrało go pogotowie, kurtyna
#pracbaza #januszex
Po co to ukrywali? Imo ich powody byly calkiem sensowne - nie robienie filmow pod publiczke co z perspektywy czasu ma sens, bo teraz po rozstaniu nie maja 'wstydliwych' filmow z przeszlosci gdzie sie do widzow obsciskuja etc, przez co im rowniez bedzie latwiej pojsc dalej.
Moim zdaniem dobrze, ze ten film powstal, wyjasnili cos o co byli pytani od poczatku istnienia ich duetu. Szkoda Krzyska, bo ewidentnie jeszcze tego nie przebolal, ale nie winie Kasi, skoro tyle sie klocili i nie mogli sie dogadac to ewidentnie nie mialo to przyszlosci.
Szkoda tylko gowna jakie wylewacie na nich probujac bawic sie w psychologow i rozgryzac kto kogo wykorzystal, kto byl cuckiem i p0lka..
#gonciarz
@ponerLokej: Jakiś link do poważnych badań naukowych na temat stosunków kobiet do CHADÓW ?
1. Atrakcyjność jest uniwersalna i całkowicie mierzalna.
https://doi.org/10.1371/journal.pone.0001201
2. Potrzeba mniej niż sekundy żeby ocenić czy ktoś jest
Zależy jakie pada pytanie.
@ponerLokej: Plotek tutaj ? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@ponerLokej: No biorąc pod uwagę fakt że to dorośli ludzie którzy się zozstali jakiś czas temu to nic dziwnego. Czy masz może na myśli to zdjęcie https://www.wykop.pl/wpis/44153629/bo-ona-chada-potrzebowala-ʖ-gonciarz/ ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie do konca uwazam, ze robia jakis ruch marketingowy, jestem sklonny uwierzyc, ze zrobili to bo rzeczywiscie jest to irytujace jak podrozujesz samemu a ludzie Cie pytaja 'a gdzie Kasia' i odwrotnie.
Komentarz usunięty przez autora
@czuczupikczu: No tak bo ten kto nie płacze to oczywiście nie przeżywa, w końcu beczenie w poduszkę to jedyna forma posiadania emocji.
Tutaj mi tego zabrakło, ale to nie
wiele z nich robi to dla siebie, fejm i kasa szybko uderzaja do glowy. Jak to przeminie to coz... depresja. Juz bylo kilku takich yt, ktorym fejm przeminal i nie radzili sobie z