Wlasnie pisali do mnie Polsat News i Wydarzenia XD Wydarzenia chcialy wywiadu przed kamera i smutno im sie zrobilo jak odmowilem ;) #motocykle #wypadek #poznan
@Dymass: Ja #!$%@?, a mnie to nigdy nikt nie jebnie drogim autem, pierwsze co, wyzwałbym do walki Karolaka na famemma, bardziej nienawidzę foremniak ale inna waga
@Dymass: trzymaj się Miras, olej te zapadnie. Ja dziś odmówiłem udzielenia wywiadu ulicznego do gazeta.pl, wykop to ludzie z internetu a nie jakieś, tfu, media Równie dobrze mógłbym udzielać wywiadu dla psa #pdk
@Dymass: Ale jak już będziesz sławny na całą Polskę to zorganizujesz darmowy zlot motocyklistów z wykopu co? Teraz trzeba pchać się do telewizji jako ekspert od ruchu drogowego a później zostaniesz ekspertem od wszystkiego jak Hołdys.
Komentarz usunięty przez autora
Ja dziś odmówiłem udzielenia wywiadu ulicznego do gazeta.pl, wykop to ludzie z internetu a nie jakieś, tfu, media
Równie dobrze mógłbym udzielać wywiadu dla psa #pdk
Teraz trzeba pchać się do telewizji jako ekspert od ruchu drogowego a później zostaniesz ekspertem od wszystkiego jak Hołdys.