Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@typbezkasy95: ja tak samo wale non stop, choć ciągle chce przestac. Z hentai polecam shadbase( ͡ ͜ʖ ͡) ogółem robię to około 7 razy dziennie, fiut bardzo boli a dziś po jednym z długich fapow stałem się agresywny i bardzo mnie bolało serce i okolice. Fap jest na 100% tragiczny w tych ilościach. Gdy nie wale czasem np tydzień to czuje się pewniejszy siebie i ogółem
  • 0
@typbezkasy95: ja nie żartuje, mam 20 i to wydające się durnym walenie konia rujnuje mi życie. Nic mi się nie chce, wyprucie z emocji i brak chęci zarywania do lasek a więc analogicznie nie chce mi się dbać o siebie za bardzo. To jest #!$%@? dramat, nawet szlugi po 2 latach łatwiej rzuciłem.
  • 0
@HabemusWpi3rd0l: 193 cm, 90kg, wykształcenie gimnazjalne bo menelstwo w liceum, zaoczna nie przyjmie bo różnice w rozszerzeniach więc 3 klasy nie dokończę, brak prawka nie umiem zrobić a wyjezdzilem te 30 h...nieregularnie bo chlałem, #!$%@? mnie z domu na wieś więc do robo będzie ciężko, chyba będę wstawał o 4 i szedł 6 km, jutro gadka o stawke i papierki z badań trzeba pokazać, miałem być kimś a przez fap i