Aktywne Wpisy
damienbudzik +114
Wiecie co mnie wkurza najbardziej? To że opozycja nazywana jest demokratyczną i obywatelską.
Możecie mi powiedzieć, gdzie oni byli gdy był Covid? Przecież głosowali wtedy razem z PiSem, wręcz zachęcali PiS do jeszcze większej zdrady demokracji i jeszcze większego ograniczania wolności obywatelskich. Oni się teraz nazywają opozycją demokratyczną?
Apartheid szczepionkowy, segregacja sanitarna, zabranianie ludziom wychodzić z domu czy wyjazdów do województwa obok, zakaz zakupu ryby w restauracji. Nakaz rodzenia w maseczkach, oddzielanie
Możecie mi powiedzieć, gdzie oni byli gdy był Covid? Przecież głosowali wtedy razem z PiSem, wręcz zachęcali PiS do jeszcze większej zdrady demokracji i jeszcze większego ograniczania wolności obywatelskich. Oni się teraz nazywają opozycją demokratyczną?
Apartheid szczepionkowy, segregacja sanitarna, zabranianie ludziom wychodzić z domu czy wyjazdów do województwa obok, zakaz zakupu ryby w restauracji. Nakaz rodzenia w maseczkach, oddzielanie
JohnRamboo +68
Wjezdzamy na nowy poziom wyborczego odklejenia.
Ilu takich dzbanów wzielo udzial w wyborach?
#wybory #konfederacja
Ilu takich dzbanów wzielo udzial w wyborach?
#wybory #konfederacja
Rodzice wybrali się na grzyby, a znaleźli 5 kociaków wyrzuconych w lesie. Moi wzięli trzy z nich, inny grzybiarz pozostałe dwa. Musiały być wyrzucone niedawno bo były w dobrej kondycji. Zaraz zabrane do domu, bawiły się w nim jak szalone! Zabrane następnego dnia do weterynarza dostaly krople do oczu.
Na tę chwilę zostają u nas wszystkie, a możliwe że nawet na dłużej(ʘ‿ʘ).
Dobrze się trzymają i mają niezwykle dużo energii! Słodkie kociaki (♥ ʖ̯♥)
#koty
@lukasz-brak jeżeli któregoś nie wydamy ale fajna jest ta "trójca święta" więc może wszystkie zostaną (。◕‿‿◕。)
Komentarz usunięty przez autora
Dziękuję
@sirunik43 ( ͡º ͜ʖ͡º)