Aktywne Wpisy
Jaki macie grawer na obrączce?
Ciekawa jestem, co wybraliście by zostało z wami na resztę życia ( ͡º ͜ʖ͡º)
#zwiazki #malzenstwo #pytanie #kiciochpyta
Ciekawa jestem, co wybraliście by zostało z wami na resztę życia ( ͡º ͜ʖ͡º)
#zwiazki #malzenstwo #pytanie #kiciochpyta
czarny_matt94 +149
Wykopki: "wakacje kredytowe napędzą inflację"
Banki: "wakacje kredytowe zniszczą płynność banków"
Też banki:
#kredythipoteczny #nieruchomosci
Banki: "wakacje kredytowe zniszczą płynność banków"
Też banki:
#kredythipoteczny #nieruchomosci
Pierwsza kwestia to taka, że autyzm nie jest klasyfikowany jako choroba. Jest to szerokie spektrum zaburzeń rozwojowych w interakcji społecznej i komunikacji. A druga kwestia, wynikająca poniekąd z pierwszej, to taka, że asperger nie ma wpływu na upośledzenie intelektualne. To podstawowa wiedza, dostępna nawet na wikipedii, jak widać taki pobieżny risercz przerasta niektórych.
Z drugiej strony czego się spodziewać od ludzi wg których homoseksualizm to choroba, która trzeba leczyć poprzez izolację i elektrowstrząsy, transseksualizm to takie same urojenia jak to, że jest się helikopterem bojowym, leki psychotropowe i leczenie psychiatryczne dotyczy tylko świrów i psychopatów, tylko 0,5 litra a nie jakieś tabletki. Samobójstwa w Polsce? Oczywiście wina lewactwa, unii, kobiet, uchodźców i islamu.
#gretathunberg #neuropa #bekazprawakow
Komentarz usunięty przez moderatora
@Escitalopram: to nie jest takie proste: https://www.kennethrobersonphd.com/aspergers-syndrome-problem-empathy/
Miałem kolegę z Aspergerem, i przy nim Greta jest całkowicie normalna. On miał tiki nerwowe, skłonność do agresji, był kimś w rodzaju sawanty, ale bardzo skupionym na wąskim odcinku wiedzy którym się pasjonował, wszystko inne go nie interesowało.
Komentarz usunięty przez autora
tfu
A napewno nie jest udowodnione że wiąże się