Aktywne Wpisy
zielonzielon +713
#sejm
"jeśli ktoś jest przeciwnikiem aborcji to niech jej sobie nie robi".
No i dziękuję, dobranoc. To powinno wyczerpać temat. Nie wiem czemu niektórzy tego nie rozumieją.
"jeśli ktoś jest przeciwnikiem aborcji to niech jej sobie nie robi".
No i dziękuję, dobranoc. To powinno wyczerpać temat. Nie wiem czemu niektórzy tego nie rozumieją.
Maurelius +351
Plusujcie jedyne ugrupowanie parlamentarne w sejmie, które zapowiedziało, że będzie głosować przeciwko BK 0%.
Mam niezły dysonans poznawczy - pamiętam jak jeszcze parę lat temu wyzywałem ich od komuchów (jak się pisze "postkomunizm? "razem" hehehe), ale ostatnie lata życia w tym #!$%@?łku będącym El Dorado dla flipperów, januszeksów, deweloperów i innych pasożytów sprawiło, że doceniłem politykę Potężnego Duńczyka i jego kolegów.
#nieruchomosci #sejm #polityka
Mam niezły dysonans poznawczy - pamiętam jak jeszcze parę lat temu wyzywałem ich od komuchów (jak się pisze "postkomunizm? "razem" hehehe), ale ostatnie lata życia w tym #!$%@?łku będącym El Dorado dla flipperów, januszeksów, deweloperów i innych pasożytów sprawiło, że doceniłem politykę Potężnego Duńczyka i jego kolegów.
#nieruchomosci #sejm #polityka
Przychodzimy w pokoju.
Jak wiecie, specjalnie dla was, na https://whoonid.com prowadzimy rankingi najbardziej popularnych zawodów w Polskich miastach i wzkazujemy wam jakich ummiejętności i gdzie możecie się nauczyć żeby zmienić swóją ścieżkę życiową.
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Chcemy żeby portal faktycznie spełniał wasze wymagania i pomagał wam osiągnąć zamierzone cele. Dlatego prosimy was o zdanie! Co możemy zmienić żebyście mogli powiedzieć że portal faktycznie wam pomógł? Co według was robimy nie tak i można lepiej? Co dodać?
Żeby nie było że gołopupni przychodzimy to wśród najbardziej trafnych opinii 30 września wybierzemy dwie których autorzy dostaną od nas po ponad 2kg ptasiego mleczka (na dobry start roku akademickiego może hmmmmm?). ( ͡° ͜ʖ ͡°) także też trochę #rozdajo
#praca #pracait #whoonid #programista15k
- umieściłbym na stronie startowej krótki opis do czego ona służy i jak się z niej korzysta (to co macie w 2 ostatnich akapitach w zakładce "o nas")
- zmniejszył i wyskalował mapę (wydaje się "rozjechana")
- w zakładce z rodzajami zawodów kolumnę ranking przerzuciłbym na lewo i zmienił opis "nazwa" na "typ zawodu"/ "stanowisko"
- dodałbym filtrowanie, w którym można by wyłączyć stanowiska, czy kategorie które nas
Z większością punktów się zgadzamy i dziękujemy za wsparcie, kilka rzeczy które wymieniłeś mamy już w trakcie prac developerskich i będą dostępne z najbliższym releasem. Jeszcze raz dzięki