#motoryzacja #kiciochpyta #busiarze Mirki kupiłem auto dostawcze z Webasto, działa bo nie chcący zostawiłem włączone i 2 noce się w garażu grzało xD Nie wiem jak to obsługiwać, ktoś może takie ma albo się jaki to model żeby znaleźć instrukcje w necie? Auto VW lt35
@nerana112: Nazywa się to ustrojstwo Programator Kombi. Tutaj masz do takiego instrukcje (strona 4). Dostępność funkcji zależy od tego jaki masz piec - czegoś może nie być, coś może być dodatkowe.
@nerana112: Nie mam pojęcia co tam występowało w LT35. Są ogólnie dwa rodzaje ogrzewań postojowych - wodne i powietrzne. Wodne ogrzewa płyn w układzie chłodzenia przez co daje ciepło na silnik i do wnętrza - wtedy szukaj pieca pod maską lub pod zderzakami. Powietrzne ogrzewa tylko powietrze w kabinie - szukaj pod fotelami.
Sam sterownik masz sygnowanym logiem Eberspaecher (sterownik nie ważne jakie ma logo czy to będzie Eberspaecher czy Webasto
Pamiętacie pizzerię z Jagodna, która dowoziła oczekującym na głosowanie 300 pizz? Otóż Konfedepisowcy do tej pory nie mogą im tego wybaczyć i są wyzywani, a ich auta oblewane farbą.
#edukacja #szkola #chwalesie Takie świadectwo mi synek przyniósł w tym roku na koniec 6 klasy. No niestety z wfem sobie obniżył średnią, ale chłopak jest taki, że nie prosi się o szóstkę dla idealnej średniej. Nie jest asem sportu, ale nie można być dobrym we wszystkim. Dumny jestem z niego.
Mirki kupiłem auto dostawcze z Webasto, działa bo nie chcący zostawiłem włączone i 2 noce się w garażu grzało xD
Nie wiem jak to obsługiwać, ktoś może takie ma albo się jaki to model żeby znaleźć instrukcje w necie? Auto VW lt35
Sam sterownik masz sygnowanym logiem Eberspaecher (sterownik nie ważne jakie ma logo czy to będzie Eberspaecher czy Webasto