Aktywne Wpisy
karpiniusz +390
Sąsiad nosacz dzwonił przez domofon żebym przeparkował bo zająłem mu "jego miejsce". Odmówiłem bo to zwykle osiedle i nie ma tu prywatnych miejsc (każdy parkuje gdzie akurat wolne). Postanowił mnie więc zastawić. Półgodziny później najwyraźniej stwierdził że mam za dużo miejsca i jakoś wyjadę więc przeparkował jeszcze bliżej. Straż miejska wezwana, czekam na rozwój sytuacji (może sam dostanę mandacik ale warto będzie) ( ͡º ͜ʖ͡º)
#bekazpodludzi #
#bekazpodludzi #
Davvs +1270
Przecież to był fajny komunikator a emotki miał pierwsza klasa
@Paula_pi: u mnie głównie poszedł w piździec przez to ile zużywał procesora i ramu. Jak odpalało się gg to komputer tracił moc. A był to mały dodatkowy program do głupich rozmów.
@sicknature
Do tego jeszcze nasrali potem w ciul reklam, okienek, jakichś powiększonych ramek i innych gowien przez co to wyglądało jak Zakopane z szyldami reklam a nie komunikator
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Ale co się człowiek napisał na gg... chyba uczyłem się pisać na tym komunikatorze.
Szkoda ze polski produkt został wyparty przez fejsa
Przecież to był fajny komunikator a emotki miał pierwsza klasa
Byl fajny dopoki go nie przeladowali niepotrzebnymi opcjami i reklamami. Potem wszedl fejsbuk.
Chyba z dwa lata temu wszedłem na moje konto (nadal pamiętam numer xd) i fajne cmentarzysko wspomnień, choć kilka osób dalej była aktywna. Szkoda że archiwum nigdzie nie zapisało. Powspominałbym stare czasy i żenujące wiadomości wysyłane po pijaku do mej niespełnionej miłości xd
@Paula_pi: Reklamy, niepotrzebne dodatkowe funkcje, pamięciożerność...
No