Wpis z mikrobloga

Przeraża mnie, że nikt z wykopowych zwolenników Konfederacji nie widzi nic złego w tym, że ich idole chcą całkowitego zakazu aborcji. Było, kuźwa, wałkowane tysiąc razy na tym portalu jaki to kretyński postulat, ale nie, to nic złego. Czytam znaleziska o Konfie i w komentarzach wszyscy szczęśliwi jakby znaleźli perfekcyjną partię.
Serio, k---a? Serio? Zamordyzm światopoglądowy to sprawy nieistotne dla "wolnościowców"? Liczy się tylko benzyna po 3zł?

#konfederacja #korwin #4konserwy #neuropa #bekazprawakow #aborcja
  • 105
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Legio_VI_Victrix: mi się to nie podoba, ale i tak na nich zagłosuję, bo ciężko znaleźć partię, z którą w 100% się będziemy zgadzać, ale ogólnie Konfa wg mnie jest najlepszym wyborem, a przynajmniej nie znajduje niczego lepszego, jak coś takiego znasz to z chęcią cię wysłucham.
  • Odpowiedz
@Legio_VI_Victrix: Spróbuję to wytłumaczyć z mojego punktu widzenia gdzie mnie się generalnie podoba obecne prawo aborcyjne w Polsce, ale wkurza mnie to, że jest słabo przestrzegane ( w sensie, że nawet jak jest legalne wykonanie aborcji to i tak się robi co może aby to utrudnić). Myślę, że przeciętnemu obywatelowi do codziennej egzystencji bardziej się przyda obniżenie podatków i zlikwidowanie niektórych podatków niż robienie czegokolwiek z prawem aborcyjnym. Jak Polacy
  • Odpowiedz