Przeraża mnie, że nikt z wykopowych zwolenników Konfederacji nie widzi nic złego w tym, że ich idole chcą całkowitego zakazu aborcji. Było, kuźwa, wałkowane tysiąc razy na tym portalu jaki to kretyński postulat, ale nie, to nic złego. Czytam znaleziska o Konfie i w komentarzach wszyscy szczęśliwi jakby znaleźli perfekcyjną partię. Serio, k---a? Serio? Zamordyzm światopoglądowy to sprawy nieistotne dla "wolnościowców"? Liczy się tylko benzyna po 3zł?
@mistellaire wiadomo - kobiety nie pozwoliły by sobie zabrać komfortowej sytuacji z rąk. Tak to mogą cię na alimenciki naciągnąć albo sprzedać cudzego bachora i jak za późno się zorientujesz - no cóż trudno.
Przejdzie kiedyś, cywilizacja do tego dorośnie. Poza tym taka aborcja powodowałaby, że petent nie mógłby rościć sobie praw do alimentów na starość :)
@mistellaire: Ty tak na poważnie? Ile metod antykoncepcji jest dla kobiet a ile dla mężczyzn? Jak nie chcesz dziecka to mieć nie będziesz. Nie od dziś wiadomo, że jak kobieta mówi, że jest na pigułce to mówi i jak facet uwierzy a potem Uuups! Zapomniałam. Nie cieszysz się, skarbie? to ma za swoje. Zawsze można też spróbować iść dom łóżka z kimś kogo zalety sięgają dalej niż wygląd. Smagły brunet
@KasandrycznyMuminek: Obrzydliwy szantaż: dajcie mi piniądze albo zabije swoje dziecko. Zrzucę sparaliżowanego od pasa w dół po wypadku trzylatka ze skały jak nie dacie mi hajsu!
Czyli wam chodzi o jakąś zemstę na kobietach po prostu.
@mistellaire: To było w znaczeniu, że facet ma za swoje i niech teraz płaci za naiwność. Jak Ty jesteś w stanie przetrwać gdy z każdej strony dostrzegasz atak na kobiety? ;)
Z mirkiem piwniczakiem nienawidzącym kobiet? Dziękujemy,
@mistellaire: 1) sytuację, gdzie facet oszukuje kobietę co do użycia antykoncepcji uznaje się za g---t (kobieta nie zgodziłaby się na stosunek bez niej) 1a) czy sytuacja, gdzie kobieta oszukuje mężczyznę co do użycia antykoncepcji, powinna być uznana za g---t?* 2) dziecko poczęte wskutek czynu zabronionego - np. zgwałcenia - może zostać usunięte w świetle obecnego prawa 2a) czy jeżeli na 1a odpowiedzieliśmy 'tak', to czy sprawiedliwy jest wymóg spełniania obowiązków ojcostwa pomimo jego pochodzenia
@Legio_VI_Victrix miałem iść na nich zagłosować. Temat aborcji jeszcze z jakimś wielkim bólem bym strawił, ale pomysły nowelizacji ustaw Mentzena mi nie siadają, więc na wybory nie idę wcale. Na popis głosu nigdy bym nie oddał, konfa i reszta mi nie odpowiada. Wolę zostać w domu.
@leftfinger: kolego, dzielenie ludzi na prawicę i lewicą to domena dzbanów, mamy 2019 rok, a poglądy polityczne mają więcej niż jedną oś. Bez obrazy ale wspominam o tym zawsze, bo gospodarczo jestem skrajnym prawakiem, a światopoglądowo skrajnym lewakiem i zawsze jak ktoś pisze o jednych albo drugich to czuję się dotknięty.
A w tym przypadku, delegalizacja działalności gospodarczej to raczej domena lewicy. W każdym razie firma nie musiałaby się nazywać
@Legio_VI_Victrix: To takie mniejsze zło. Nie sądzę by doprowadzili do naruszenia status quo w kwestii aborcji z poparciem poniżej 10% więc mnie ten postulat nie interesuje. Zresztą, będzie trzeba to się pojedzie na Słowację czy do innych Czech xD
Serio, k---a? Serio? Zamordyzm światopoglądowy to sprawy nieistotne dla "wolnościowców"? Liczy się tylko benzyna po 3zł?
#konfederacja #korwin #4konserwy #neuropa #bekazprawakow #aborcja
Aha, czyli wy wsadzacie kutasa gdzie popadnie, jest nagle ciąża i sobie wygodnie s----------e?
Tak łatwo to nie ma, to nigdy nie przejdzie
Przejdzie kiedyś, cywilizacja do tego dorośnie. Poza tym taka aborcja powodowałaby, że petent nie mógłby rościć sobie praw do alimentów na starość :)
Zawsze można też spróbować iść dom łóżka z kimś kogo zalety sięgają dalej niż wygląd. Smagły brunet
@KasandrycznyMuminek:
Kto by pomyślał, że kobiety stanowią w Polsce mały procent społeczeństwa.
Wazektomia jest dla facetów. Kobiety nie mogą się sterylizowac, bo nie.
@mistellaire: To było w znaczeniu, że facet ma za swoje i niech teraz płaci za naiwność. Jak Ty jesteś w stanie przetrwać gdy z każdej strony dostrzegasz atak na kobiety? ;)
A dziecko kontaktuje czy tylko ślini się?
1) sytuację, gdzie facet oszukuje kobietę co do użycia antykoncepcji uznaje się za g---t (kobieta nie zgodziłaby się na stosunek bez niej)
1a) czy sytuacja, gdzie kobieta oszukuje mężczyznę co do użycia antykoncepcji, powinna być uznana za g---t?*
2) dziecko poczęte wskutek czynu zabronionego - np. zgwałcenia - może zostać usunięte w świetle obecnego prawa
2a) czy jeżeli na 1a odpowiedzieliśmy 'tak', to czy sprawiedliwy jest wymóg spełniania obowiązków ojcostwa pomimo jego pochodzenia
A w tym przypadku, delegalizacja działalności gospodarczej to raczej domena lewicy.
W każdym razie firma nie musiałaby się nazywać
@Print_Screen: dziękuję za ocenę.
Na kogo Ty głosujesz?
Na PO czy PIS? Może na Lewicę? xD
Zresztą, będzie trzeba to się pojedzie na Słowację czy do innych Czech xD