Aktywne Wpisy

Brody co prawda nie mam, ale znajomy namówił mnie żebym poszedł kiedyś do barbera zamiast do mojej fryzjerki. No to przeklikałem paru popularnych w okolicy, i pytam was, czy komuś przypadkiem sufit na łeb nie spadł? X D 100 złotych za najzwyklejsze strzyżenie, to już nie jest strzyżenie włosów tylko golenie frajerów, tak wiem Pan Pciembiorca ma koszty, ta sama sytuacja co w gastro xD
#pieniadze #zalesie #
#pieniadze #zalesie #
źródło: baobao
Pobierz
b_oski +174
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Jak to mozliwe ze note10+ ktorego uzywalem chwile w salonie play ciął się i były zgrzyty animacji a dzisiaj w xkom działał idealnie?
W kazdym razie pobawilem sie jeszcze troche oneplus 7 pro i nie wiem czemu ludzie tak sie podniecaja tym ekranem 90hz. Nic specjalnego. A pisze to jako ogromny fan oneplusa.
Nadal mam dylemat między note10+ a oneplus 7 pro i dzisiajsze testy nic mi nie ułatwiły. Byłem juz na 90% zdecydowany na oneplusa a samsung dzisiaj działał zaskakująco dobrze.
A oneplus 7pro wzgledem op6 ktorego obecnie posiadam wcale jakoś nie zadziwiał. Gdybym mial wieksza pojemnosc to bym nie myslal o zmianie nawet.
Trzeba poczekac do premiery op7t i pewnie wziąć op7pro jak bedzie jakas fajna promocja ale to tak bardziej bo wieksza pojemnosc by sie przydala a nie upgrade.
Rynek smartfonow stoi w miejscu
Imo
Nie wiem jak jest obecnie, ale może to być jakiś trop.