Wpis z mikrobloga

Czy tylko ja jestem taki nienormalny? W lozku kreci mnie wiele rzeczy. Wezmy np. trojkaty. O ile dwie laski to jeszcze zrozumiale (?) o tyle tez nie mam zadnego problemu z druga konfiguracja. Nie rusza mnie moja laska ujezdzajaca innego, co wiecej, w odpowiednich warunkach mega mnie to nakreca. Jezeli wiem, ze to tylko pociag fizyczny to mozemy bawic sie dowolnie, raczej chetnie dziele sie seksualnoscia swojej kobiety. Co ciekawe, zauwazylem, ze nawet kobiety maja problem z tego typu relacjami, niewiele zdecyduje sie na jakikolwiek trojkat ze swoim facetem, nawet w konfiguracji 2m+1k.
#s--s #zwiazki
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Co ciekawe, zauwazylem, ze nawet kobiety maja problem z tego typu relacjami, niewiele zdecyduje sie na jakikolwiek trojkat ze swoim facetem, nawet w konfiguracji 2m+1k.

@dogfart: Kwestia wychowania, nic więcej ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
Jezeli wiem, ze to tylko pociag fizyczny to mozemy bawic sie dowolnie, raczej chetnie dziele sie seksualnoscia swojej kobiety

niewiele zdecyduje sie na jakikolwiek trojkat ze swoim facetem, nawet w konfiguracji 2m+1k

@dogfart: kwestia wygląda tak, że u kobiet jest inaczej i nie rozdziela się tak łatwo pociąg fizyczny od romantycznego jak u mężczyzn.
  • Odpowiedz
@siepan: no wlasnie chyba o to chodzi, ja mam totalne odciecie miedzy tymi rzeczami. S--s we 3, podzielenie sie swoja laska z kims innym to dla mnie prawie ta sama kategoria co dobra impreza i p--o ze znajomymi
  • Odpowiedz