@Pepe_Roni: tez w sumie tak mam. Ale to chyba u mnie kwestia koloru siersci bo czy bialy czy biało czarny tak srednio wyglada a jak jakas mirabelka wrzuciła kiedys swojego to nawet ladny byl
@Pepe_Roni: mnie te psy w-------a. Mój fryzjer (sorry, barber) ma takiego gnoja I ciągle sapie I się slini. Bo ogólnie ta rasa została skrzywdzona przez naturę
@nama: nie no, są jednak pewne granice. Tej rasie powinno się pozwolić spokojnie wymrzeć, bo to jakiś chory eksperyment hodowców. A pomyśleć, że zaczynali kiedyś od takiego pięknego psa....
@Juan_xD do wyboru masz jeszcze jakieś 300 ras i niezliczoną ilość kundelków z bardziej typowymi mordami. Nie rozumiem tego bólu o ten nietuzinkowy wygląd pychola bulterierów, który nic a nic nie wpływa na ich funkcjonowanie. Dodatkowo to teriery z krwi i kości, psy o radosnym i energicznym usposobieniu. Dziwi mnie że jakoś tyle negatywnych emocji nie wzbudzają królowie osiedli z wielkiej płyty czyli buldogi francuskie czy mopsy. Tutaj faktycznie budowa anatomiczna
#psy #heheszki #genetyka
Piesek to piesek, prawdziwy pjeskolower kocha wszystkie i nie ocenia po wyglądzie.
Dziwi mnie że jakoś tyle negatywnych emocji nie wzbudzają królowie osiedli z wielkiej płyty czyli buldogi francuskie czy mopsy. Tutaj faktycznie budowa anatomiczna