Wpis z mikrobloga

@TheSjz3: @VeleiN: @fspolczynnik: @Bodzias1844: @Nerlo: Ja się prawie nigdy nie maluję, a mimo tego mam krótkie rzęsy. Więc obalam teorię, jakoby to była wina kosmetyków.

@DigitalGirl: Może ma to jakieś uzasadnienie ewolucyjne, że faceci bardziej się pocą i ładują w więcej niebezpiecznych sytuacji, więc oczy muszą być lepiej chronione? Bo brwi też mają na ogół bardziej krzaczaste.
  • Odpowiedz
@DigitalGirl: czytam sobie komentarze niebieskich o tym jak to są często komplementowani za swoje rzęsy i nasuwa mi się pytanie... czy tylko mnie kompletnie nie podobają się, a wręcz odpychają, długie (czasem aż nienaturalnie) rzęsy u mężczyzn? Jakoś mi to nie pasuje i w moich oczach wyglądają dzięki temu "zniewieściale". U małych chłopców to urocze i jestem w stanie zrozumieć zachwyt, jednak u dorosłych facetów trochę mi się to gryzie. (
szarpanawieprzowinka - @DigitalGirl: czytam sobie komentarze niebieskich o tym jak to...

źródło: comment_UmSuZ2bfHspzAwzYLZSIQmcVbxvFlnTl.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 1
@DigitalGirl nie lubię się chwalić ale jestem olbrzymim fanem swoich rzęs i oczu w ogóle. Gęste i długie, super sprawa i do tego chroni przed śmieciami wpadającymi do oczu.
  • Odpowiedz