Wpis z mikrobloga

@Docent_nauk: Nie wierzysz w to, że ktoś może serio gardzić gościem, który sam się przekonał o tym jaką mendą jest Konon, dyplomatycznie odmawiając wypowiadania się na jego temat, a który potem wraca do tego człowieka by się przy nim upadlać powracając do swojego nałogu? Popatrz na wypowiedzi innych osób, poczekaj aż zaplusuje mnie całkiem sporo ludzi.

Pochwalam twoją przekorę wobec mnie, ale nie zawsze przekora świadczy o tym, że myślisz. Czasami
@mx-walnienty:
A, co do odmowy wypowiedzenia sie o Kononie, to czy mowisz o wywiadzie z Tomaszem, przeprowadzonym przez Szefa Kału? Jesli tak, to wroc do starych materialow ze Szkolnej, gdzie mowil o tym b swobodnie (wspolna dzialalnosc polityczna, start w wyborach itp). Od Szefa, wyczul po prostu zly vibe atencjusza, ktory moze przekrecic jego slowa, dla wlasnej korzysci. Dlatego tak niechetnie z nim rozmawial
@mx-walnienty: Nic osobiście do profesora nie mam, jednak nigdy nie zrozumiem zachwytów nad jego osobą, to że jest pewnie najmądrzejszy z nich wszystkich to akurat prawda, ale jako osobowość w świecie szkolnej to totalna nuda poza paroma wyjątkami np ,,stało się to co stało się miać" i jeszcze parę zabawnych scen by się znalazło, a tak poza tym to recytuje melancholijne wiersze na filmach które są w wykonaniu bohaterów szkolnej komedią,
@kilerek3: Każdy klimat szkolnej przyjmuje inaczej, oglądałem Konona jak był nagrywany jedząc szproty w Starosielce Definition i to wcale nie były dymy, dla mnie jedną z cech przewodnich uniwersum jest groteskowość, czyli sytuacje jak recenzja wcześniej wspomnianego szprota i odpowiedni dobór cebulki, albo rozwiązywanie konfliktów przez bohaterów wzajemnym nagrywaniem na siebie filmów zamiast twarzą w twarz ( ͡° ͜ʖ ͡°) Nie mówię że dymy mnie nie ciekawią,