Aktywne Wpisy
heksengerg +993
Andrzej odchodzi na emeryture. Pracował w zakladzie od 1990 roku.
#pracbaza
#pracbaza
Miguelos +80
W takie miejsca chodźcie a nie tam gdzie 6 krewetek kosztuje 60 zł. Nie mam nic do krewetek, lubię je ale ceny w polskich "wykwintnych" restauracjach (a w szczególności napojów) to śmiech na sali. Poniżej na zdjęciu bar mleczny, schabowy z ziemniakami i surówkami + kompot 22,50 zł.
#jedzenie #gotujzwykopem #gastronomia #restauracje #polska
#jedzenie #gotujzwykopem #gastronomia #restauracje #polska
Jeśli to pamiętasz to znaczy że miałeś zajebiste dzieciństwo
@pepkodziobak: my w liceum mieliśmy układ z naszą nauczycielką, że robimy lekcję espresowo w pół godziny a końcowe 15 minut graliśmy w Quake 1 po LANie. A że wszyscy w klasie ogarniali bez problemów to ona miała z tym luz.
Kojarzycie może strzelankę 2d opierającą się DM albo TDM? Był bardzo duży wybór autentycznych broni. Była całkiem popularna online ale nie mogę wspomnieć tytułu. I jeszcze jedna zajebista gra była ale tego raczej nie
Co do drugiej gry to nic takiego nie kojarzę.
Drugi tytuł to była jakaś nisza indie freeware znaleziona w głebiach internetu. Może kiedyś wróci mi pamięć i wspomnienia z tamtego okresu.
@Winch2005: co miałeś na myśli przez Angry Birds? Grafikę, widok, czy to że jest jakaś konstrukcja jak w Birdsach, którą trzeba zniszczyć?
Jakiś opis tych postaci?
Dużo rodzajów ładunków?
Grafika była dość słaba i w niskiej rozdzielczości, może nawet mniej jak 640x480 ale to zgaduję
@pepkodziobak: i Quake 2! Po LANie w szesciu :D
@Jack0wy: od Quake 2 zaczynałem swoją przygodę z tą grą. W szkole graliśmy w czasach gdy wyszedł Q3, ale szkolne kompy dawały radę tylko 1 pociągnąć. A grałeś/grasz w Quake Champions? To już nie to samo, ale ja jestem wierny grze i czasami odpalę sobie żeby zrobić rozpierduchę :D
@kamrat29: No co ty gadasz?! Jak to mnie mogło ominąć? K---a ile człowiek traci jak przechodzi w tryb dorosłości, praca, rodzina. Dziś już późno, ale jutro w pracy na pewno przetestuję i przypuszczam, że wieczorem czołgi pójdą w odstawkę :D
To po prostu liero po netó. Dosłownie ten sam kod + warstwa sieciowa :P