Aktywne Wpisy
SmugglerFan +37
Ynfluencer +81
Jak mnie denerwuje kawiorowa lewica z dużych miast, która zarabia około 15 k miesięcznie, nigdy nie przeżyła żadnego stresu, problemów i wydaje na knajpy wegańskie, sushi i wycieczki, problemy finansowe ich nie dotyczą od dziecka chodzili na kilka lekcji dodatkowych ze wszystkiego i są odklejeni totalnie. Według nich każdy tak żyje i zawsze na wszystko starczy kasy. Nie mają żadnych problemów poza karierą w korpo i czy zdejmą im pracę zdalną, więc
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Bateria: 3070 mAh - 3110 mAh
RAM: 6 GB - 4 GB
Skaner linii papilarnych: Wbudowany w ekran - Brak
Wyświetlacz: AMOLED - LCD
Rozdzielczość Ekranu: 1080 x 2340 - 828 x 1792 (Iphone bez FULL HD, śmiech na sali)
Kamery: 3 obiektywy (Zwykły, Ultra Wide i tele obiektyw) - 2 obiektywy
Także pół roczny telefon za 1500 pln bije niewydanego jeszcze Iphone za 4k na głowę.
#apple #android #xiaomi
@mcnight95: niestety, ale iOS ssie
Optymalizacja systemu iOS zjada xiaomi i ich beznadziejna nakladke. Aparat nawet nie ma podjazdu do iPhone 11. Przy dobrej optymalizacji 4 Gb ramu wystarczy zwyklemu użytkownikowi. Bateria wystarczy spokojnie na cały dzień za co również system będzie odpowiadal. Trzymanie ceny iPhone'a używanego to tez plus. Wyświetlacz faktycznie Xiaomi ma lepszy. Nawet nie ma co za bardzo porównywać. Mowie to jako użytkownik Androida (Pixel).
Komentarz usunięty przez autora
@damian_co_dalej: jaki to problem? Wpisz sobie w google:
I zobaczysz całkiem ładne fotki.
Imho jedyna przewaga Iphone to fakt jak płynnie chodzi i integracja z całą rodziną apple. Jednak poza tym to jest mocno przereklamowany sprzęt.
I nie oszukujmy się, ale różnice w samej pracy w stosunku do xiaomi nie są tak mocno zauważalne, a przenoszenie
I dlatego aparat Mi 9 (identyczny co w Mi 9 SE) jest w top10 xD?