Wpis z mikrobloga

Napisać ogłoszenie, że lokal nr 12/3 będzie dostępny do przeglądu przewodu kominowego w czwartek w godzinach 17:30-18:00 - obecność obowiązkowa i nakleić na drzwiach biura administracji.
  • Odpowiedz
@Ecul: XD ostatnio u mnie było to samo i zastanawia mnie pod kogo są te godziny, bo zawsze są to godziny 10-12, gdzie większość ludzi zwykle nie ma w domu
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Ecul: ja zazwyczaj olewam ale ostatnio był jakiś przegląd gazu, bo gdzieś jeblo. Zapowiedziany dzień przed wracam do domu po pracy, a tu jeb gazu nie ma, bo nikt nie wpuścił. Na szczęście przyjechali następnego dnia, bo całe szczęście odcieli w czwartek
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Ecul: ja mam na to zawsze #!$%@? i nigdy planów nie zmieniałem. Jak wracałem do domu to dzwoniłem pod numer podany na tych ogłoszeniach i pytałem kiedy mogą wpaść w godzinach które mi odpowiadają.
  • Odpowiedz
@Ecul: Tak naprawdę to nie masz obowiązku ich wpuszczać jak nie masz gazu. Osobiście już w 3 mieszkaniu mam kuchenkę na prąd i nigdy tych od przeglądu nie wpuszczałem do domu. Kazał raz mi się podpisać że nie mam gazu i więcej nie dzwonili ani nie przychodzili.
  • Odpowiedz
@Ecul: masz nazwę kominiarza, numer telefonu. Dzwonisz i umawiasz się na inny termin. Ot, cała zagadka. "Obecność obowiązkowa" to termin czysto marketingowy, bo kominiarz nie chce biegać po 5 razy do jednego budynku, natomiast przez telefon ustawiasz się na kiedy Ci pasuje. Myślcie ludzie bo ja wieczny nie jestem.
  • Odpowiedz
@Ecul: Zawsze mam takie ogłoszenia w dupie. Jak mnie nie zastaną za którymś razem z kolei, to w skrzynce na listy wrzucają pismo, żebym się umówił telefonicznie na dogodny termin. Raz dałem im do wyboru "sobota lub po 20", bo akurat miałem #!$%@? w pracy.
  • Odpowiedz
@Ecul: u mnie to samo. Na dodatkowy przegląd gazowy umawiałam się 3 razy, nikt nie przyszedł. A odpowiedzialność ponoszę ja, kiedy nie udostępniam mieszkania. A ja chcę udostępnić, a ja oni nie chcą przyjść. Ja piszę im maile za każdym razem i już odłączeniem gazu nie straszą
  • Odpowiedz