Aktywne Wpisy
Essapierds2007 +51
Ostatnio chodzę na siłownię o 10:00, robię dwugodzinny trening i powiem Wam, że to najlepsza pora na ćwiczenia. Nie wiem dlaczego ludzie się katują chodzeniem wieczorami czy o świcie. O 10:00 praktycznie nie ma ludzi, polecam wszystkim tę godzinę. Nie będziecie żałowali, podziękujecie później. Akurat 2h po śniadaniu i 2h przed obiadem. #mikrokoksy
thorgoth +217
Obejrzałem Łowców Skór, znakomity dokument od MAX (dawne HBO). Opowiada o procederze handlu informacjami o zgonach pacjentów przez załogi karetek pogotowia w Łodzi oraz o przypadkach gdy załoga karetki pomagała pacjentowi odejść z tego świata.
- wstrząsające jest to, że w zasadzie mało kto został za ten proceder ukarany, raptem dwóch sanitariuszy, poza tym kilka śmiesznie niskich wyroków za nieudzielenie pomocy i tyle
- nawet te dwa wyroki (dożywocie i 25 lat) są efektem
- wstrząsające jest to, że w zasadzie mało kto został za ten proceder ukarany, raptem dwóch sanitariuszy, poza tym kilka śmiesznie niskich wyroków za nieudzielenie pomocy i tyle
- nawet te dwa wyroki (dożywocie i 25 lat) są efektem
Dlaczego pisowcy wyzywają wszystkich od lewaków i żydów sprzedających kraj xD Przecięż oni się sprzedali za 500zł i obietnicę wrzucenia PO do więzienia (btw. nikt nie został skazany mimo kompletnego zagarnięcia prokuratury i sądów). Wielce dumni wyborcy, którzy zagłosowali na partię, która nie potrafi jednej pożytecznej ustawy przez całą kadencję wprowadzić (jak jest choć jedna, to z chęcią się zapoznam)
@Czarna_ksiazka: wyborcy PO sprzedali się za większą kwotę płacy minimalnej?
@lordziok: Jak najbardziej jest to krok w dobrą stronę, ale forma jest bardzo dziwna. Czemu akurat 26 rok życia? Czemu, aż tak radykalne obcięcie podatku do zera?
O receptach nie słyszałem, jak to prawda to brawo xD
Pan kaczynski wcale nie byl wtedy ministrem sprawiedliwosci i prokuratorem generalnym i to w cale nie prawda ze zwolnil prokuratora za ta sprawe bo sie nie posuwala do przodu( ͡° ͜ʖ ͡°) i to wcale nie oznaczalo naciskow i recznego sterowania prokuratura( ͡° ͜ʖ ͡
@r00kie: jak przeczytałem za pierwszym razem to byłem pewien, że
@r00kie czyli przyznajesz że pis ręcznie steruje sprawami i niezależnie od istniejących dowodów wsadza do paki ludzi niewygodnych? mocne słowa jak na pisiora
@r00kie: Przeciez ja nie napisałem nawet jednego słowa o sądach xD
ja stwierdziłęm fakt a ty nie potrafisz się odnieść nawet do własnych słów nie wspominając już o moich