Wpis z mikrobloga

Kiedyś pojechałem spotkać się z dziewczyną po tygodniu pisania z dziewczyną na sympatii.
Do miasta oddalonego 200km ode mnie, w którym nigdy nie byłem.
Ona miała na mnie czekać na dworcu.
Pomyliła dworce... mimo że kilkukrotnie jej pisałem gdzie będę.

Ale to jeszcze nic.
Pierwsze pytanie jakie zadała gdy w końcu się zobaczyliśmy to było: "No to gdzie idziemy?".
Mieszka tam 20 lat i mnie się pyta gdzie mamy iść? XD

Potem jak gadaliśmy to ja musiałem ciągle nawijać tematy. Byłem tak zmęczony tym wszystkim, że do dzisiaj na myśl o jakiejkolwiek randce robi mi się źle.

A ona się na następny dzień pyta "kiedy się spotkamy jeszcze?" XD #logikarozowychpaskow

#randkujzwykopem #sympatia nie #tinder
#tfwnogf & proud
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@trevoz: K---a pyta Ci się gdzie chcesz iść, to mówisz "może do restauracji" i ona Ci ogarnia gdzie jest dobre żarcie i idziecie. Laski może mają wymagania, ale wy też jakieś problemy z d--y macie.
Nie wszyscy muszą od razu być rozgadani na pierwszym spotkaniu, są różne typy ludzi.

Taguj to g---o #logikaniebieskichpaskow
  • Odpowiedz
Nie wszyscy muszą od razu być rozgadani na pierwszym spotkaniu, są różne typy ludzi.

@MamutStyle: z tym, że ja od początku mówiłem, że jestem introwertykiem i neispecjalnie jestem rozgadany. A ona to miała być ekstrawertyk na 100%, myślałem że tylko będę słuchał jej xd
  • Odpowiedz
myslałem że to laska zaplanuje randke? nie masz google zeby obczaić co jest fajnego w jej mieście?

@pijekubusplay: proponowalem, żeby ona przyjechała do mnie, ale ona wolała u niej no to się zgodziłem. Myślałem, że wymyśli coś z racji tego że ona tam mieszka całe życie + poszedłem jej na rękę
  • Odpowiedz
@trevoz: Jednak potrafiłeś się rozgadać, bariery trzeba pokonywać. :P
Tylko pytanie o to gdzie idziecie raczej było ogólnikowe. W jej zamyśle miałeś się określić czy idziecie do jakiejś restauracji, kawiarni, kina czy na normalny zwyczajny spacer. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
dam ci wskazówke na przyszłośc, randke planuje facet, po prostu. Tak wiem logicznie sie wydaje że to ona powinna coś wymyśleć skoro ty nie znasz jej miasta, ale właśnie, logicznie.

@pijekubusplay: Ale kolego, ja znam swoją wartość i nei będę pajacował żeby znaleźć dziewczynę.
Jak kliknie to kliknie, jak nie to to mam więcej czasu dla siebie / rozwoju / pracy
  • Odpowiedz