często piszę do lasek na #tinder itp czy się spotkamy itp, gram odważnego samca, one się się zgadzają a ja wtedy zrywam kontakt bo boje się spotkać przez fobię społeczną ( ͡°͜ʖ͡°) #przegryw
@pijekubusplay: nie lecze, raz bylem i zrezygnowałem bo nie wiedział dokładnie co mi jest i chciał na terapię grupową, no chyba go p------o, że na terapii grupowej powiem oo hej jestem anon i boje się dziewczyn @cynical_motherfucker: przegryw mentalny
@spermiagen: to jakiś zjeb, idz do innego bo będziesz tu non stop pisał wysrywy na przegrywowych tagach a ty widze jesteś #przegrywpsychiczny więc do ogarnięcia.
@Eugeniusz_Zua: moim zdaniem jest już z późno, jak nie mam znajomych z którymi mogę gdzieś wyjść to jak ogarnę fobię społeczną? Na pewno nie lekami, bo to trzeba pokonywać chodząc i się socjalizować, a sam to se mogę konia zwalić w piwnicy, jak mam takiego stresa
@spermiagen: no faktycznie beka w c--j, typie on słyszy codziennie 10 razy gorsze historie niz twoja, wybierz terapię behawioralno-poznawczą czy jakąś inną i zobaczysz że będzie lepiej bo to nie jest normalne być nieśmiałym.
@pijekubusplay: @spermiagen: Też nie wierzę żeby terapia jakoś znacząco pomogła. Jak gadanie jakiegoś faceta ma wpłynąć na tak silny lęk. Tego nie da się kontrolować umysłem, przecież wiemy, że ten lęk jest bezpodstawny, ale to wcale go nie zmniejsza.
@fladrabiznesu: No jasne lepiej siedziećna dupie i nic nie robić. A skąd jego silny lęk, stara go biła kablem od żelazka? Po to chodzisz na terapie żeby sie dowiedzieć skąd taki lęk i razem z fachowcem go "przepracować" co polepsza jakoś życia. No bo chyba nie sądzisz że od zawsze był s---------y jako dziecko z piaskownicy? Jego lęk wziął się z nieba i spadł na niego? Jak w ogóle mozna
@paulinastarahin: słabe, ojciec miał na mnie w------e i się psychicznie znecal, od małego mówił, że się nie nadaje i wyzywal od najgorszych. Zawsze się stresowalem, do tej pory mnie irytuje jak przychodzi po coś. Mama spoko ale pilnowała mnie i wychowywała na p------a, nie pij, nie pal, do kościoła co niedzielę bo jak nie to wpier i szlaban na kompa
#przegryw
@cynical_motherfucker: przegryw mentalny
Komentarz usunięty przez autora