Informacje tagowe: 1. wpis z wczoraj (67/100) chyba nie dostał szadołbana, 2. wpis z wczoraj dostał 950 plusów i 48 komentarzy, 3. na 67 wpisy z nowej serii #codzienneokay do tej pory tylko 18 (słownie: osiemnaście) wpisów nie dostało szadołbana a 49 spadło z rowerka (dostało szadołbana), 4. na obecną chwilę tag #codzienneokay obserwuje 887 osób (+0 osób względem wczoraj), 5. nasze @Aldarith nadal wielce oburza się,
Kurde, w sumie to mam gdzieś te szadołbany, politykę wykopu, stronniczą administrację, afery, itp., mimo że wykop chętnie czytam, shitstormy w komentarzach też. Chyba nie jestem patriotą wykopu :( Ale jak jest akcja mająca na celu czyjś ból d--y, to plusik jak najbardziej :D
Mega udany debiut, nie mogłem zrobić nic lepiej, nie mogłem być tego dnia wyżej, sprawiedliwie oceniony. Życiowa forma, waga 6kg większa niż 1,5 roku temu, czyli 4kg czystej masy mięśniowej dobudowane rocznie uśredniając.
68/100
źródło: comment_rDr2iXvHY87qCXGH8QJYtzasoRc1OL33.jpg
Pobierz1. wpis z wczoraj (67/100) chyba nie dostał szadołbana,
2. wpis z wczoraj dostał 950 plusów i 48 komentarzy,
3. na 67 wpisy z nowej serii #codzienneokay do tej pory tylko 18 (słownie: osiemnaście) wpisów nie dostało szadołbana a 49 spadło z rowerka (dostało szadołbana),
4. na obecną chwilę tag #codzienneokay obserwuje 887 osób (+0 osób względem wczoraj),
5. nasze @Aldarith nadal wielce oburza się,
@dzidek_nowak: .
Chyba nie jestem patriotą wykopu :(
Ale jak jest akcja mająca na celu czyjś ból d--y, to plusik jak najbardziej :D
źródło: comment_3DQicdPD7WU6m3Dx0Jg0V1wTsrBKzpuU.jpg
Pobierz