Wpis z mikrobloga

Moja mama jest lekarzem psychiatrą z własnym gabinetem i osobiście dziękuje najczęściej #rozowypasek ze przychodza do niej na wizyty i dają jej tyle zarabiać choć nie mają depresji xD Zwykle przepisuje im jaką sertralinke w najmiejszej dawce, a 200 zl wpada do kieszeni. Najczesciej p------a jej o tym że boja sie ze zostana same. Pewnie jakby nie braly samych chadów to by nie musialy tam isc
#depresja #rozowepaski #niebieskiepaski #tfwnogf #p0lka
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 178
@simsyletlansmisja: twoja matka powinna zostać w------a z wykonywania zawodu za mówienie o czym rozmawia z pacjentami. To tylko utwierdza mnie w przekonaniu że psychiatrzy to tylko maszynka do robienia pieniędzy dla naiwniakow, te wizyty nie są warte nawet 50 złotych
  • Odpowiedz
@ziel0ny Można mówić z jakimi przypadkami ma się do czynienia ale nie można zdradzać danych osoby lub rzeczy po których można domyślić się o kim mowa więc już tak nie sraj xD
Gorsze jest przepisywanie jakichś gownolekow bez sensu ale to i tak bait.
  • Odpowiedz
twoja matka powinna zostać w------a z wykonywania zawodu za mówienie o czym rozmawia z pacjentami. To tylko utwierdza mnie w przekonaniu że psychiatrzy to tylko maszynka do robienia pieniędzy dla naiwniakow, te wizyty nie są warte nawet 50 złotych

@ziel0ny: Ty chyba nie wiesz na czym polega tajemnica lekarska prawda?
  • Odpowiedz
@ziel0ny serio? To myślałeś, że jest inaczej? :D To oczywiste, że robią to wszystko i "słuchają" innych tylko po to by zarobić. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Dlatego chodzenie do tego typu "specjalistów" jest nic nie warte. No chyba, że potrzebna recepta na jakieś benzo czy co tam się chce łykać.
  • Odpowiedz
@simsyletlansmisja: Czyli twoja matka przepisuje ludziom leki, których nie potrzebują, żeby zbić na nich kasę? Rzeczywiście powód do dumy. Prawdziwy lekarz z powołaniem ()
(i tak wiem, że to słaby bait odnośnie tego, że niby kobiety nie mogą mieć depresji a cała historia wydarzyła się w twojej głowie)
  • Odpowiedz