Aktywne Wpisy
snickers111a +280
Japierdyle, wczoraj odkryłem że różowa mnie zdradza i innemu typowi pisze że go kocha. Po 4 latach związku i mieszkania razem. Różowa przyszła do mnie zapłakana jaj jej pokazałem dowód i obiecała że zerwie z typem kontakt a że to przez gorszy okres w naszym związku. I po tym powiedziała że jedzie do rodzinnego domu. Wiecie co? Pojechałem pierwszym pociągiem pod jej rodzinny dom i nie zgadniecie XD jej auta tam nie
wezsepigulke +188
PS To nie zarzutka, konto wygląda na legitne.
Ps. chyba to juz lepiej wziac cale, dobrac 2 osoby i miec z glowy opieke :P
Jednak trochę rozumiem sytuację, nie rozumiem jak można jeszcze za to brać pieniądze.
Znajomą od moich dziadków spotkała taka dość niefajna sytuacja, umarł jej mąż, dzieci za granicą już życia ułożone, kobieta prawie 80lat, poruszanie się sprawia problemy (na razie balkonik), o ile sama sobie poradzi tam z higieną, ubraniem się, pracami domowymi, to wszelkie zakupy czy wyniesie śmieci to już duży problem.
No i została sama, na opiekę jej stać nie było, mieszkania sprzedać nie chciała żeby się przenieść do domu seniora to
mały i/lub w stylu PRL, ale się da. A tutaj pan na obrazku oferuje mieszkanie z "upierdliwą" mamą i jest przekonany, że to super okazja.
Dwa- za tysiaka masz pokój blisko centrum.
Typ powinien dać pokój i zapłacić 2k takiej osobie za opiekę.