Wpis z mikrobloga

OMG wychowałem #chad a( ͡ ͜ʖ ͡)

Mój syn lvl 3.5 jest drugi dzień w nowym przedszkolu. Z feedbacku wiem ze:
- angażuje się we wszystkie gry i zabawy, do wszystkiego jest pierwszy i rozkręca imprezę
- tańczył z wszystkimi dziewczynkami i opiekunkami
- dokucza „cichemu Robercikowi”

Także rośnie bananowy Oskarek. Mam nadzieje ze nie zgubi tego dynamizmu w kolejnych latach. ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • 98
  • Odpowiedz
@krzych0: Nie ciesz się za wcześnie. Ja w przedszkolu też taki byłem. Ale potem szkoła zapewniła mi depresję i fobię społeczną, także wszystko przed nim :)
  • Odpowiedz
@krzych0: Uważaj na swojego smarka, bo cichy Robercik jest jak dzikie zwierze, które zaatakuje dopiero kiedy będzie przyparte do muru, a wtedy wyrwie gówniarzowi serce i wrzuci do przedszkolnego kibla i spłucze zanim ten zdąży sczeznąć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@krzych0:

- dokucza „cichemu Robercikowi”

Nie wie czy to tak spoko, może wyrośnie jeszcze z niego taki bully, najgorszy sort ludzi ;)
  • Odpowiedz
@maciek1320: nie, pisze się dokładnie w poście wszystko co się ma do powiedzenia. Jakby było 250 komentarzy to też byś wszystkie przeczytał? A skąd mam wiedzieć że gość nie dopisał tego po zwróceniu uwagi przez ludzi?
  • Odpowiedz
@krzych0 bycie dumnym z tego, że dziecko komuś dokucza jest ultra słabe. To raz.
Dwa, że jak przypominam sobie kto był cichy a kto taki hop do przodu w przedszkolu/szkole i jak teraz te osoby sobie radzą w życiu, to często ci spokojniejsi mają dużo lepiej;> także nie widzę powodów do nadmiernej ekscytacji
  • Odpowiedz