Aktywne Wpisy
klewerewel +24
#rozowepaski #zwiazki #seks #macierzynstwo #niebieskiepaski
Kobiety były mamione przez filmy romantyczne że istnieje miłość, że faceci kochają kobiety za to jakimi osobami są. To bujda. Facet kocha kobietę za urodę, cycki i dupę. Gdyby kobieta zachorowała na śmiertelną chorobę i nie mogła uprawiać seksu za 2 dni chłop ulotniłby się.
Szkoda że w bajkach dla dziewczynek nie ma wątku samotnych matek i mężczyzn porzucających kobiety. Kobieta to silniejsza płeć, Musi urodzić dziecko,
Kobiety były mamione przez filmy romantyczne że istnieje miłość, że faceci kochają kobiety za to jakimi osobami są. To bujda. Facet kocha kobietę za urodę, cycki i dupę. Gdyby kobieta zachorowała na śmiertelną chorobę i nie mogła uprawiać seksu za 2 dni chłop ulotniłby się.
Szkoda że w bajkach dla dziewczynek nie ma wątku samotnych matek i mężczyzn porzucających kobiety. Kobieta to silniejsza płeć, Musi urodzić dziecko,
NightRock +12
Powiedzcie mi, jak rozwiązać taki problem.
Moja partnerka ma złe skojarzenia z alkoholem, bo jej stary chlał.
Przekłada się to na to, że usiłuje ze mnie zrobić abstynenta.
Mieszkamy od roku na przedmieściach dużego miasta, nie mam tu jeszcze znajomych, nikt mnie nie odwiedza, sam też nigdzie nie wychodzę, bo chomikujemy kasę i oboje ciężko pracujemy na wykończenie domu, ja czuję się trochę samotny, bo nie mam żadnego kumpla z którym mogę
Moja partnerka ma złe skojarzenia z alkoholem, bo jej stary chlał.
Przekłada się to na to, że usiłuje ze mnie zrobić abstynenta.
Mieszkamy od roku na przedmieściach dużego miasta, nie mam tu jeszcze znajomych, nikt mnie nie odwiedza, sam też nigdzie nie wychodzę, bo chomikujemy kasę i oboje ciężko pracujemy na wykończenie domu, ja czuję się trochę samotny, bo nie mam żadnego kumpla z którym mogę
@ZaufanaTrzeciaStrona Haertle, wskaż dokładnie jakie przepisy łamie. Bo dla mnie to zniesławienie człowieka z twojej strony.
#misteriusowybot #misteriusowystream #misterius i w sumie #bezpieczenstwo #security #itsecurity #hacking #prawo
Jesteście niedorozwinięci? @login-jest-zajety: zapytał o paragraf więc po co tu te wasze wypociny jak nie potraficie czytać pytania?
wiem też, że nikt nie ma prawa nazywać mnie przestępcą jeśli nie jestem skazany prawomocnym wyrokiem, a wspomniane w komentarzu do posta FB Z3S nękanie i rozpowszechnianie wizerunku jest ścigane z oskarżenia prywatnego, z tego co wiem @Misterius nie ma żadnego prawomocnego wyroku na koncie
także dla mnie to
@login-jest-zajety: Tyle że nie jest to w celu "poprawy bezpieczeństwa", więc takie tłumaczenie z dupy. To jest akurat czyste i ładne łamanie Art. 267 KK ( §1 i §4), a ponieważ jest to zrobione w ramach filmiku rozrywkowego na YT to nie działa tutaj Art 269c, za to jeżeli monetyzacja jest włączona to działa Art.112 p.5
myślę natomiast że nazwanie kogoś publicznie, na poczytnym fanpage przestępcą jeżeli nim nie jest to zniesławienie i ta kwestia jest dużo mniej dyskusyjna
Odpowiedz jest tylko jedna X D
@login-jest-zajety: Tylko że w momencie kiedy ktoś ewidentnie złamał prawo (a tutaj do tego doszło) to problemem może być w ogóle wygranie takiej sprawy - zwłaszcza że tyczy się ona anonimowego konta nam YT, więc warunkiem byłoby uznanie takiego anonimowego konta za osobę prawną przez sąd. Życzyłbym powodzenia,
Kolego czy Ty zdajesz sobie sprawę co to jest osoba prawna? XDDDD
UZNANIE PRZEZ SAD ZA OSOBE PRAWNA - XDDDDD
Poczytaj sobie co to jest osoba prawna i jak powstaje.
@poprostumort:
to jest inna kwestia, zwracam uwagę na to, że będąc poczytną stroną o bezpieczeństwie