Wpis z mikrobloga

@JestemLucas: co xD niby czemu?
zdawałem prawo jazdy nie tak dawno i nie wiedziałem że można tak, wiedziałem że mając 16 lat można zdawać na jakieś lekkie auta poniżej iluś tam kg, ale nic o skrzyniach xD
a co ze skrzyniami półautomatycznymi? np. jakbym miał prawko na automat i chciał kupić sobie smarta fortwo 2 generacji?
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@NorskArisk: to się stworzy specjalne prawo jazdy na taką okoliczność i WORD będzie miał się czym zajmować, a urzędnicy będą mogli wydać na to kolejny papier.
@NorskArisk: Widocznie mało wiesz że cię to dziwi. Robiłem prawo jazdy 3 lata temu i wszystkie szkoły jazdy w moim mieście (a było ich chyba 6 albo 7) miały to w ofercie, a miasto do 50k ludzi, więc podejrzewam że w każdym większym mieście wygląda podobnie o ile nie jeszcze lepiej
a jak się nie jest niepełnosprawnym, tylko ktoś nie chce się męczyć ze zmianą biegów, a będzie kiedyś musiał jechać autem z manualem i go zatrzyma policja?

@NorskArisk: Nie wiem jak z manualem i automatem ale jest opcja ponownej weryfikacji wszystkich innych ograniczeń (te kody w PJ) więc nie widze czemu by nie była opcji weryfikacji i takiej.