Aktywne Wpisy
precz_z_komunia +790
Mam lvl 40+ więc dla większości z Was jestem już staruszkiem. Obserwuję i pasjonuję się polityką od 25 lat. Chciałem Wam opowiedzieć trochę o tych wyborach w których właśnie braliśmy udział, o tym jak się pomyliłem co do młodych i podziękować Wam - stanęliście po stronie Polski, demokracji i Waszej przyszłości. Ale po kolei.
Te wybory były najważniejszymi, w mojej opinii, ważniejszymi wyborami niż te z 1989 roku. To były wybory o
Te wybory były najważniejszymi, w mojej opinii, ważniejszymi wyborami niż te z 1989 roku. To były wybory o
Właśnie czytam komcie pod nowym filmem Gonciarza w którym się tłumaczy. A tam się dowiaduję, że 29 latka nadal jest nieświadomym dzieckiem który ma nierozwinięty mózg XD
#gonciarz #grooming #bekazrozowychpaskow #logikarozowychpaskow #blackpill
#gonciarz #grooming #bekazrozowychpaskow #logikarozowychpaskow #blackpill
Gadam z taką jedną od w sumie kwietnia i do tej pory się nie spotkaliśmy.
Jakieś wymówki typu studia, albo że jest w miejscowości rodzinnej i nie da rady.
Jakoś po miesiącu dałem sobie spokój ale czasem jak ona zagada to piszę dla beki w sumie już.
Niedawno mi pisze, że będzie mogła się gdzieś spotkać na początku października, bo studia, spoko...
... Ale jakoś od jakiegoś czasu mam ją w parach na koncie FAKE CHADA jemu pisała że będzie mogła już od początku września.. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja #!$%@?, te p0lki to istna masakracja jakaś, sam przez jakiś czas używałem tindera do szybkich spotkań ale #!$%@? znudziły mi się jakoś po 2 miesiącach i aktualnie spotykam się z jedną (poznana poza tinderem), więc już mam #!$%@?...
Gdyby nie te fake konto dalej bym ją uważał za szarą myszkę, wierzył że kobiety nie są takie same xD
Albo beka, że te z tindera to są jakieś inne kobiety, z kosmosu normalnie, które są jakimiś maszynami do seksu, a te 'normalne' można poznać jedynie poza tinderem...
#bekazrozowychpaskow
@dleifteh: Zgadzam się, #tinder to taki zlew gdzie ściekają te najgorsze przypadki.
Tak jakby różowa zaklada tindera i zmienia się w p0lke
@dleifteh: Napisałem swoje zdanie dopasowując do Twojego, ja akurat uważam, że poza Tinderem jest o kilka procent mniej ch*jowa sytuacja.
Wygląd jest ważny, masz rację, raczej najważniejszy. Ale drobne niedostatki wyglądu możesz nadrobić innymi cechami, atutami.
@dleifteh: Oczywiście, że tak, ale tak jak piszesz, dojrzałe kobiety szukają odpowiedzialności, bezpieczeństwa itp.
Z resztą przecież to u kobiet i u facetów działa tak samo właściwie. Popatrz - stara się o Ciebie od dwóch miesięcy kobieta (picrel). Ma spoko pracę, zarobki powiedzmy 4000 brutto, ma plany na przyszłość, w porządku rodzinkę,
Tak jest jeśli potem ktoś ma seks raz na rok, wtedy wiadomo że fizycznie nie pociąga kobiety.
@dleifteh: Chyba nie wiem z jakim kontekstem to powiązać. Co masz na myśli?
@dleifteh
Miałem Tindera pół roku temu i kilkadziesiąt par po tygodniu. Z kilkoma dało się porozmawiać a reszta wymagała ciągłego zaangażowania z mojej strony.
Teraz mam prawie 100par w takim okresie a z tylko jedna prowadzę normalne konwersacje a pisałem do kilkudziesięciu xX
To nie jest tak że piszę nudno, tylko że one nie ciągną rozmowy w ogóle, napiszą coś o sobie i cisza xD mam je zabawiac czy co?
Dużo
@noHejkaCoTamSieZTobaDzieje: Mam dokładnie tak samo.