Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 25
#tinder #p0lka #przegryw

Gadam z taką jedną od w sumie kwietnia i do tej pory się nie spotkaliśmy.

Jakieś wymówki typu studia, albo że jest w miejscowości rodzinnej i nie da rady.

Jakoś po miesiącu dałem sobie spokój ale czasem jak ona zagada to piszę dla beki w sumie już.

Niedawno mi pisze, że będzie mogła się gdzieś spotkać na początku października, bo studia, spoko...

... Ale jakoś od jakiegoś czasu mam ją w parach na koncie FAKE CHADA jemu pisała że będzie mogła już od początku września.. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Ja #!$%@?, te p0lki to istna masakracja jakaś, sam przez jakiś czas używałem tindera do szybkich spotkań ale #!$%@? znudziły mi się jakoś po 2 miesiącach i aktualnie spotykam się z jedną (poznana poza tinderem), więc już mam #!$%@?...

Gdyby nie te fake konto dalej bym ją uważał za szarą myszkę, wierzył że kobiety nie są takie same xD

Albo beka, że te z tindera to są jakieś inne kobiety, z kosmosu normalnie, które są jakimiś maszynami do seksu, a te 'normalne' można poznać jedynie poza tinderem...

#bekazrozowychpaskow
  • 13
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@morti92: tak jest, no na żywo można lepiej rozegrać, ale to nie znaczy że kobiety nie patrzą tylko i wyłącznie na wygląd, bo patrzą tylko i wyłącznie, inne cechy są pp prostu mniej lub więcej ważne.
@dleifteh: Nawiązując znajomość na Tinderze jesteś zwykle setnym gościem który próbuje być oryginalny. Masz do dyspozycji tylko słowa. Nawiązując znajomość na żywo na start jesteś wyróżniony, bo byłeś pierwszym który się odezwał, zagadał od jakiegoś czasu. Do tego poza słowami może jej zapaść w pamięć Twój uśmiech, głos, jeśli zagadałeś to i odwaga, pewność siebie...

Wygląd jest ważny, masz rację, raczej najważniejszy. Ale drobne niedostatki wyglądu możesz nadrobić innymi cechami, atutami.
taa, ale jeśli różowej się nie spodoasz i nie jesteś dla niej min 7/10 to gówno z tych rad

@dleifteh: Oczywiście, że tak, ale tak jak piszesz, dojrzałe kobiety szukają odpowiedzialności, bezpieczeństwa itp.

Z resztą przecież to u kobiet i u facetów działa tak samo właściwie. Popatrz - stara się o Ciebie od dwóch miesięcy kobieta (picrel). Ma spoko pracę, zarobki powiedzmy 4000 brutto, ma plany na przyszłość, w porządku rodzinkę,
Pobierz m.....2 - > taa, ale jeśli różowej się nie spodoasz i nie jesteś dla niej min 7/10 to...
źródło: comment_vJ9e5e6qCdjRs99Iqk7VyA8CTF2EsfoF.jpg
@dleifteh: Niekoniecznie, zainteresowanie z czasem potrafi zniknąć, pociąg gaśnie samoczynnie, jeśli nie szukamy urozmaicenia, nie dbamy o związek, kobiecie przybywają kilogramy, facet dostaje piwnego brzucha. Różnie bywa, zanik zainteresowania nie pokazuje, że nie poleciała na wygląd.
@morti92

@dleifteh
Miałem Tindera pół roku temu i kilkadziesiąt par po tygodniu. Z kilkoma dało się porozmawiać a reszta wymagała ciągłego zaangażowania z mojej strony.
Teraz mam prawie 100par w takim okresie a z tylko jedna prowadzę normalne konwersacje a pisałem do kilkudziesięciu xX
To nie jest tak że piszę nudno, tylko że one nie ciągną rozmowy w ogóle, napiszą coś o sobie i cisza xD mam je zabawiac czy co?

Dużo
To nie jest tak że piszę nudno, tylko że one nie ciągną rozmowy w ogóle, napiszą coś o sobie i cisza xD mam je zabawiac czy co?

Dużo łatwiej jest mi przekonać do siebie dziewczynę na żywo. Od razu wiem czy mi się podoba tylko mogę tak poznać kogoś tylko w weekend a i nie zawsze ktoś mi się spodoba więc załóżmy jedna konwersacje na miesiąc.

@noHejkaCoTamSieZTobaDzieje: Mam dokładnie tak samo.