Wpis z mikrobloga

@archive: Intuicyjnie zawsze stosowałem się do tych wskazówek.

Poza tym zwykle wychodzi mi taka zależność, że jak skrytka jest ciekawa, to mój wpis jest ciekawy, a jak jest byle jaka, to wpis też wychodzi na odwal.
  • Odpowiedz
@archive: Jak byłem teraz w Wafce na mega i znalazłem 50 keszy to nie ma czasu pisać dłuższych logów. Nawet jak wrócisz do domu to zapominasz o danym keszu bo było ich po prostu za dużo. TFTC w takich przypadkach wystarcza imo
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@archive: Nic bardziej nie wkurza niż logi z GC gdzie ktoś z copyclipa wrzuca długą wiadomość do 20 skrzynek. Serio jedno, dwa zdania wystarczą. Zresztą przy większej liczbie skrzynek człowiekowi się mieszają, dlategood dłuższego czasu uprawiam slowcaching, czyli staram się nie przekraczać 10 na wyprawę dzienną keszową. W praktyce i tak jest kilka lub nawet jedna. Ostatnio na wyjeździe nawet darowałam sobie kesze poza serwisem własnej skrzynki, bo czasu by
  • Odpowiedz
@Jendrej: No nie dowiem się, bo obecnie mam 0 skrzynek założonych ;)

jak skrytka jest ciekawa, to mój wpis jest ciekawy, a jak jest byle jaka, to wpis też wychodzi na odwal.

@Wykopaliskasz: Zwykle też tak miałem. Nawet dawniej zdarzały się wiadomości zwrotne od autorów z podziękowaniem za wpis, co dla mnie również było miłe i motywowało do takich logów. Ale ten tekst zwrócił moją uwagę na to, że
  • Odpowiedz