Wpis z mikrobloga

Jestem na 3ciej stronce mikro i taka konkluzja mnie złapała. Czytałem wykop na długo zanim założyłem konto jako mlodzik(samo konto ma juz 8 lat) i jarałem się tymi wpisami o gościach którzy na studiach o----------i ciekawe akcje czy to alkoholowe czy poprostu społeczne, projekt P--O etc. A teraz co scrolluje mikro to widze tylko hejt na Julki, płacz z powodu chadów i ogólne zażenowanie swoim brakiem samodzielności i aparycji.
Dlatego
Czas na mnie. Ile plusów tyle miesięcy bez wykopu. Jak wpis przebije 100 plusów to wyśle pieniądze na dzieci potrzebujące lekarstw.
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@cucaracha: Razem ze wszystkimi tagami związanymi z religiami,ugrupowaniami wyznającymi wiarę w jakiś k---a gusła,te właśnie tagi powinny mieć osobny link do podrzędnego mirko właśnie z tymi z-------i tagami,wpłacali byście po 500+ od łebka na rogale,wszyscy ze swoimi zdjęciami,wykształceniem,nazwiskami,popdstawowymi informacjami o znajomych i rodzinie,miejscu pracy.I wtedy zapanuje tu równowaga w s----------u,bo przegryw,lewaki,prawaki te 3 tagi to jest prawie tak potężny z-------m umysłowym,jak „Twoja” osobowość to jest naprawdę majstersztyk ale już nie
  • Odpowiedz
@Pan_Tarei @SpeedTemplar @naganiaczherculesa @Rythlock @QBA__ @cucaracha @dawid2015 @El_General_Magnifico @Obecnym @r4do5 @wolny_kangur @su1ik
Zawołałem ludzi mądrych którzy dodali komentarz. Nie wiem jak robi się mirko listy i w dupie to mam, bo już mnie raczej nie będzie na tym świecie kiedy skończy się odmierzony przez wasze plusy czas mojego wykopowego niebytu. Wyszło 28,5 lat. Więc jak się będe mógł tu wejść
WyVansowany - @PanTarei @SpeedTemplar @naganiaczherculesa @Rythlock @QBA @cucaracha @...

źródło: comment_0o1qz7Ei4AeyXeFsDXGeUq4D9f4mB9V4.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@WyVansowany: Uważaj, bo zawsze się trochę wraca, ja już 2 razy usuwałem konto. Ale mam dla ciebie lepszy pomysł. Nie czytaj wykopu, bądź wylogowany ale zostaw konto. Co miesiąc rób tylko posta pod swoim tagiem jak twoje życie się zmieniło od kiedy przestałeś korzystać z wykopu i wołaj zainteresowanych mirków. Nie czytaj komentarzy, ewentualnie raz na kwartał/rok zrób jakieś odpowiadanie na pytania.
  • Odpowiedz
@WyVansowany gościu, wiem co do mnie mówisz. Dobrze robisz ale trochę wychodzi jakbys potrzebował atencji a zaraz i tak wrócisz.
Ja robie sobie detoks z fb tam to dopiero jest wysryw i pozerstwo. Tutaj jest przynajmniej anonimowo i jak zczarnolistujesz 1245665829191 tagów, to są dobre Mirabelki i Mirki i ciekawe tematy.
Także powodzenia ziom, slowo sie rzekło, rob to co postanowiles. Nie ma odwrotu :)
Milego życia.
  • Odpowiedz