Wpis z mikrobloga

@janushek: jak dla mnie z-----i gohana (no oczywiście bo kto jak nie on ( ͡° ͜ʖ ͡°)), wszystko spoko ale musi się ograniczać do ssj goku i do jakiegoś androida w naszym albo w przeciwnym teamie przy czym okazja do tego to ten event plus biorąc pod uwagę jeżeli ktoś zaczął grać w okolicach 4 rocznicy i marzy mu się team goku family to traci sporo
  • Odpowiedz
@janushek: Meh, nie mam pojęcia... Mam już LR Cella, więc na Gohana pewnie zapoluję. Jednak wszystko się rozbije o pozostałe karty w bannerach
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@janushek: spodziewałem się lepszych leader skillow, zobaczymy jak ich banery będą wyglądać bo główne dania tak średnio przyciągają (cell może bardziej)
  • Odpowiedz
@janushek: Chociaż może jednak Cell... Super AGL mam przekokszone w opór, z kolei Extreme INT u mnie ssie i połyka...

Ehh, zaś ciężki wybór :x
  • Odpowiedz
@Moky: transformacja w SSJ2 jest p------a ale na szczęście passive w zwykłej formie jest imo wystarczający więc nie będzie bardzo bolało, jeśli nie będzie przemiany
Taki LR Gogeta czy LR Vegito też rzadko kiedy się pojawiają i zostaje sam Goku & Vegeta

"Goku's familyy" i na jedno wyjdzie

@Elemelas: no nie bo w kamehameha będziesz miał też inne karty jak np. Cell
  • Odpowiedz
@NepNepu: problem jest w tym, że nie można będzie użyć full Goku Family/Hybryd jeśli będzie się chciało osiągnąć SSJ2 xD

A tak niektórzy narzekali, że chciałem aby był liderem SSJ2 XD to teraz macie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz