Wpis z mikrobloga

#steam #gtav #pcmasterrace

Warto kupować grę, jeżeli mam jej pirata i gram w nią raz na kilka dni, po jakieś 1h tylko?
Służy mi do przerywnika między innymi tytułami.
Nawet nie przechodziłem tam misji tylko pobrałem save 100% + trainer żeby się rozerwać w grze.
W online nie mam ochoty grać.
  • 13
@Starozytny_Anunnaki: GTA 5 w tagu dodałem

@hpiotrekh: Poczucie nie piracenia gry, nie mniej jednak szkoda kasy, bo jedynie co robię, to wchodzę włączam god mode i nawalam we wszystko co się rusza.
Po 15/30 minutach mi się nudzi i idę grać w RPG albo jakieś tytuły wymagające jakiegoś myślenia

@cabeiu: Mówisz?
Mam mieszanie uczucia, jest teraz 50% promki na grę, z jednej strony kupiłbym ale z drugiej będzie leżała
@Deadlyo: Źle spojrzałem to faktycznie nie ty tak ująłeś, zwracam honor w takim razie i aż sam usunę ten komentarz. Wracając jednak do tematu, przyznawanie się do piracenia gry a później pisanie czy opłaca się kupować też mija się z logiką. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Eskeel: nie do końca, aktualnie nie ma DEMO aby sprawdzić czy coś się spodoba a 2h steam do rezygnacji to za mało.

Nie mniej jednak, w GTA 5 gram raz na kilka dni, wchodze, poobijam się autem, postrzelam, włączę kody GOD MODE i pobawię się 30 minut załóżmy a potem idę grać w coś innego i w GTA 5 nie gram 2/3 dni albo i dłużej.
@Deadlyo Masz rację, kiedyś były dema gier i było lepiej. W takim przypadku czy opłaca się kupować.. Ciężko powiedzieć, ale moim zdaniem nie. Bo jeśli grasz na jakiś czas i tak faktycznie jest to wydywanie tych powiedzmych 60 zł mija się z celem bo możesz wydać na inną grę w którą pograsz dłużej z drugiej strony piracenie jest złe, jednak w twoim przypadku nie pozostaje Ci chyba nic innego bo nawracać ciebie