Aktywne Wpisy
MokrySuchar +116
Jest jakiś chętny reprezentant tagu #famemma wystąpić na Bitej Śmietance?
Oferujemy mysteryboxa i koszulkę (+koszty transportu).
Oferujemy mysteryboxa i koszulkę (+koszty transportu).
Oszukał nas. Nie był prawiczkiem.
#przegryw
#przegryw
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#heheszki #humorobrazkowy #facebookcontent #wutang
XDDDD
Serio xD Cały sęk jest w tym, że pisze publicznie KOMENTARZ NA FEJSIE zamiast skargi/pisma o zwrot hajsu, bo wykonawca strzelił focha xd
Wy to chyba z tych, co #!$%@?ą kasjerki w biedronce a potem chcą pisać od razu do dyrekcjj, bo wasz mikser był popsuty.
A koncert jest dalej, tylko jeden z headlinerow zrezygnował. Rzeczy się zdarzają, tak jak Asap na openerze w tym roku, albo
Chlew obsrany gównem
Kochany, przekonasz się kiedys, że publiczna skarga może zdziałać 1000x więcej niż setki urzędniczych pism, zwłaszcza przy wielkich korporacjach
A za teksty "polaki robaki" to od razu bym liścia sprzedała. Tak jakby w innych narodowościach się takie akcje nie zdarzały. Czemu
Spoko, publiczna skarga ma sens jak nie podziała normalne, ludzkie podejście. Ten ziomek to jest ta stereotypowa postawa "chcę rozmawiać z managerem" i wszyscy dookoła tylko chcą mnie oszukać na pewno. + Tak jak wyżej - to nie był jedyny wykonawca tego dnia i znaleźli zastępstwo.
Są
Jak mi sklep z allegro pomyli zamówienie to też mam najpierw wstawić posta na mikro i straszyć UOKiK, zamiast zgłosić to na priv i poczekać na rozwój sytuacji? Lol co to jest za chore podejście.