Wpis z mikrobloga

Wu-Tang dzień przed koncertem na Fest Festival zdecydował, że jednak ich nie będzie xD Organizatorzy opisali sprawę chyba dosyć jasno i bardzo szczerze (wskazując, że to po prostu Wu-Tang po raz enty strzela fochy), ale komentarz wściekłego fana (w #!$%@? agresywnego #pdk) bawi niemożebnie xD

#heheszki #humorobrazkowy #facebookcontent #wutang
j.....e - Wu-Tang dzień przed koncertem na Fest Festival zdecydował, że jednak ich ni...

źródło: comment_oWMQzGs5nuCBYl609tIFgEMPrVfYFdJm.jpg

Pobierz
  • 43
@kawior2007 to jest festiwal, wiele koncertów i wykonawców. Każdy organizator ma w regulaminie, że zastrzega sobie zmianę w programie koncertów, a bo właśnie ktoś strzeli focha, albo samolot nie przyleci bo były złe warunki pogodowe itd. przyczyn może być milion. Jakby każdemu mieli zwracać za bilety to pewnie by wszyscy chcieli zwrotu ( ͡° ʖ̯ ͡°)
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 5
@Kowixx: @dwarfguard:
XDDDD
Serio xD Cały sęk jest w tym, że pisze publicznie KOMENTARZ NA FEJSIE zamiast skargi/pisma o zwrot hajsu, bo wykonawca strzelił focha xd

Wy to chyba z tych, co #!$%@?ą kasjerki w biedronce a potem chcą pisać od razu do dyrekcjj, bo wasz mikser był popsuty.
A koncert jest dalej, tylko jeden z headlinerow zrezygnował. Rzeczy się zdarzają, tak jak Asap na openerze w tym roku, albo
@justbreathe zawsze śmieszy, jak op wrzuci screen, myśli że będzie beka, zostaje zjechany w komentarzach, a mimo wszystko nie przyzna się do błędu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Kochany, przekonasz się kiedys, że publiczna skarga może zdziałać 1000x więcej niż setki urzędniczych pism, zwłaszcza przy wielkich korporacjach
A za teksty "polaki robaki" to od razu bym liścia sprzedała. Tak jakby w innych narodowościach się takie akcje nie zdarzały. Czemu
@Kowixx: Przyznać się do błędu, bo ktoś Cię zjechał na wykopie to często jak wpaść w depresję, bo w przedszkolu Cię dzieci zwyzywały ;)
Spoko, publiczna skarga ma sens jak nie podziała normalne, ludzkie podejście. Ten ziomek to jest ta stereotypowa postawa "chcę rozmawiać z managerem" i wszyscy dookoła tylko chcą mnie oszukać na pewno. + Tak jak wyżej - to nie był jedyny wykonawca tego dnia i znaleźli zastępstwo.
@justbreathe: Komentarz na fejsie ma sens, bo takie akcje mają wymusić na organizatorach reakcję, zdarzały się sytuację że mimo zapisów w regulaminie organizatorzy zwracali kasę za jednodniowe bilety, bo któraś z głównych gwiazd wypadła by uniknąć negatywnego PRu, i w tym przypadku uważam że kasę za jednodniowe bilety powinni zwracać, a jak to rozwiążą z Wu Tangiem to ich sprawa, są pewnie odpowiednie zapisy w umowach i to że zespół ma
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Tuchaj: OK, nie znam się jakoś bardzo dobrze na rapie zza oceanu więc pewnie masz rację. Ale wciąż chodzi o ludzkie podejście zamiast kręcić Małysza na fejsie.
Jak mi sklep z allegro pomyli zamówienie to też mam najpierw wstawić posta na mikro i straszyć UOKiK, zamiast zgłosić to na priv i poczekać na rozwój sytuacji? Lol co to jest za chore podejście.