Wpis z mikrobloga

• 130
@pyroxar
KK: n--------a w homoseksualistow przez 2000 lat, represjonuje, obraza i uprzykrza życie, a często doprowadza do śmierci
Ktos: robi cipke na kiju
KK: TENCZOWA ZARAZA!!!
  • Odpowiedz
  • 28
@pyroxar ten katechizm ma ile? Pare lat? Na dodatek jak widać nawet biskupi maja go w dupie nazywając ludzi teczowa zarazą.

A teraz przypomnij mi kiedy zaczęły sie przesladowania homoseksualistow w Europie? W Grecji? W starożytnym Rzymie, czy dopiero gdy chrzescijanie przejeli władzę? W wielu krajach sodomia byla karana smiercia. Zgadnij kto im podrzucil ten pomysł ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
Szanowny @Hrjk: ludzi czy ruch społeczny? To jest zaraza, ale raczej tego nie zrozumiesz. Historia dała ci role mentalności bolszewika z 1918, czy Niemca z 33. Zobaczysz, że to zło jak szambo się rozleje. Myślisz, że faszyści, komuniści, naziści nie srali na Kościół za krytykę? W XXI wieku robi to lgbtqwerty, przykro mi.
pyroxar - Szanowny @Hrjk: ludzi czy ruch społeczny? To jest zaraza, ale raczej tego n...

źródło: comment_PxaAQEi8V9392XKyqEARCAymQHu6BOTz.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@pyroxar: Ofc, ale to Kościół w Polsce kręci z partią socjalistyczną. Zresztą nawet jak by PIS nie rządził to i tak by rządzili inni socjaliści. Bo Polacy i tak wybiorą socjalistów, tak jak wybierają od roku 1926
  • Odpowiedz
  • 0
Szanowny @NPC2137: nie na tym polega wolnoac, aby mieć wybór i wybrać co się chcę, a na tym, aby wybrać co właściwie bo tylko wtedy jesteś naprawdę wolny. #takaprawda #filozofia
Doskonale widać to na przykładzie windows i Linux, tylko jeden daje wolność, zły wybór zabiera wolność.
  • Odpowiedz
  • 0
Szanowny @NPC2137: wolność polega na wyborze tego co własciwe, odpowiedzialność to tylko droga do tego bo jak nie chronisz przed konsekwencjami to w końcu ludzie mądrzeją, późno, ale jednak.
  • Odpowiedz
1. Tęczowe matki boskie są odpowiedzią na skandaliczną katolicką prowokację zestawienia lgbt i homoseksualizmu ze złodziejstwem i morderstwem na grobach pańskich.
2. Strefa wolna od lgbt nawiązuje wydźwiękiem do stref wolnych od Żydów, a więc jest nazistowską propagandą, słusznie zablokowaną przez sąd.
Jakieś wątpliwości jeszcze, mój arcyszanowny @pyroxar ?
  • Odpowiedz
@movsd: W takim razie jestem jak najbardziej przekonany, że Windows to jedyny słuszny wybór. Co prawda Win7 był lepszy od 10, ale Windows to Windows
  • Odpowiedz
@pyroxar:
https://tvnwarszawa.tvn24.pl/informacje,news,protest-na-patelni-po-zarzucie-profanacji-wizerunku-matki-boskiej,290464.html

W przemówieniach wskazywano także, że rozlepienie przerobionego wizerunku Matki Bożej Częstochowskiej było odpowiedzią na aranżację wielkanocnego Grobu Pańskiego w płockim kościele św. Dominika, gdzie na tekturowych pudełkach wypisano m.in. słowa: LGBT, gender, agresja, pycha, odrzucenie wiary, a także - kłamstwo, zboczenia, egoizm, hejt, pogarda.

Skąd wiem, że kaczką jest coś co chodzi jak kaczka, kwacze jak kaczka, wygląda jak kaczka... ano wiem.
  • Odpowiedz