Aktywne Wpisy
KingaM +95
Byłam na świniobiciu i tęsknie za tym klimatem, jako dzieciak, pamiętam to jeszcze z czasów przedunijnych, kiedy można było na legalu ubić świniaka. Upalny letni dzień na gospodarce. Tucznik został zaklinowany w dwie stare stalowe kraty od klatki dla świniaków i oczywiście kwiczał w niebogłosy, bo czuł, co się święci. Wujo ciapnął mu gardło, a krew łapali do garnka na kaszankę. Potem było oparzanie martwego świniaka i skrobanie. Najdłużej trwało patroszenie i
belfegorrrr +104
#sasiedzi nie wiedziałem, że powoduje wzajemną dezorganizację parkując na ogólnodostępnym miejscu na parkingu wspólnoty xd
KK: n--------a w homoseksualistow przez 2000 lat, represjonuje, obraza i uprzykrza życie, a często doprowadza do śmierci
Ktos: robi cipke na kiju
KK: TENCZOWA ZARAZA!!!
A teraz przypomnij mi kiedy zaczęły sie przesladowania homoseksualistow w Europie? W Grecji? W starożytnym Rzymie, czy dopiero gdy chrzescijanie przejeli władzę? W wielu krajach sodomia byla karana smiercia. Zgadnij kto im podrzucil ten pomysł ( ͡º ͜ʖ͡º)
Doskonale widać to na przykładzie windows i Linux, tylko jeden daje wolność, zły wybór zabiera wolność.
2. Strefa wolna od lgbt nawiązuje wydźwiękiem do stref wolnych od Żydów, a więc jest nazistowską propagandą, słusznie zablokowaną przez sąd.
Jakieś wątpliwości jeszcze, mój arcyszanowny @pyroxar ?
https://tvnwarszawa.tvn24.pl/informacje,news,protest-na-patelni-po-zarzucie-profanacji-wizerunku-matki-boskiej,290464.html
Skąd wiem, że kaczką jest coś co chodzi jak kaczka, kwacze jak kaczka, wygląda jak kaczka... ano wiem.