Aktywne Wpisy
Kodzirasek +36
( ͡° ͜ʖ ͡°)
#przegryw #rozowepaski #niebieskiepaski #zwiazki #tinder #p0lka #pieklomezczyzn #depresja #blackpill #logikarozowychpaskow #spermiarz #spermiarzalert #heheszki
#przegryw #rozowepaski #niebieskiepaski #zwiazki #tinder #p0lka #pieklomezczyzn #depresja #blackpill #logikarozowychpaskow #spermiarz #spermiarzalert #heheszki
Ciekawe czy NATO dlugo jeszcze bedzie udawac przed swoimi obywatelami ze Kijów ma szanse zatrzymac specjalną operację.
Oni wiedzą że to niemożliwe i zimy w 2024 czy 2025 by nie przetrwali z zimna w domach.
Z całego serca dopinguję Ukrainę,chciałbym cudu.
To tylko rozjuszy Rosję ja się boję żeby u nas wojny nie było nie chcę żeby mój kraj atakował Rosję bo to się źle skończy.
Lepiej nie denerowować Rosji oni mają
Oni wiedzą że to niemożliwe i zimy w 2024 czy 2025 by nie przetrwali z zimna w domach.
Z całego serca dopinguję Ukrainę,chciałbym cudu.
To tylko rozjuszy Rosję ja się boję żeby u nas wojny nie było nie chcę żeby mój kraj atakował Rosję bo to się źle skończy.
Lepiej nie denerowować Rosji oni mają
#kononowicz #patostreamy
Od grubego inaczej się nie odklei ta parszywa ameba.
Nie oceniam nikogo, ale skoro piszesz ze opierasz się na faktach, to chyba nie po to aby Twoja wypowiedź brzmiała inteligetniej
Skad twoja wiedza czym się interesuje a czym nie? Też oparta na faktach "bo wiem i chu"?