Aktywne Wpisy
SzubiDubiDu +25
Szukam brytolskich filmów do oglądania. Nie chodzi o samą produkcję brytyjską a ten ciężki brytolski klimat - brzydkie ulice, brzydkie mordy, szara pogoda i ciężki akcent, że bez napisów nic nie rozumiesz.
Wszystko z 70s/80s/90s/2000s poproszę. Macie coś?
Do tej pory polecam:
1. Trainspotting (1996) - film pozornie o ćpunach ale w sumie to kinematografia o ludziach, którzy nie wiedzą co zrobić ze swoim życiem i ze soba "CZUS LAJF" i ciężki szkocki akcent
Wszystko z 70s/80s/90s/2000s poproszę. Macie coś?
Do tej pory polecam:
1. Trainspotting (1996) - film pozornie o ćpunach ale w sumie to kinematografia o ludziach, którzy nie wiedzą co zrobić ze swoim życiem i ze soba "CZUS LAJF" i ciężki szkocki akcent
Endorfinek +216
Przyjechałem na SOR i nawet nie ma kolejki, żadnego pacjenta.
Lekarza z resztą też.
Lekarza z resztą też.
dlaczego tu jest nie?
rodzice mówią, że dlatego, że zbliżam się do drogi głównej i nie widze drogi podporządkowanej, więc się nie zbliżam do krzyżówki z taką drogą, ale jakbym jechał z innej strony to bym się zbliżał. przecież to nie ma sensu to ich łumaczenie
błąd w programie czy jest jakieś wytłumaczenie?
#prawojazdy #pytaniedoeksperta #pytanie
Tak, jedziesz podporzadkowaną. I z jaką drogą się Twoja droga krzyżuje?
Czyli od początku:
@stormkiss: każdy z tego wpisu to rozumie wy nie jesteście oświeceni. tylko nie wiem po #!$%@? wy bronicie bardzo źle ułożone pytanie "po prostu przyjmij że w takich pytaniach nie bierzesz pod uwagę drogi po której się poruszasz" (wtf?)
wystarczyło zadać pytanie
"czy droga na skrzyżowaniu na które wjeżdzasz to droga z pp?"
Ale ja rozumiem kolegów i ich punkt widzenia. Tylko rozwiązując takie testy trzeba na serio brać dosłownie każde słowo i wyobrażać sobie, że serio w tej sytuacji siedzisz za kółkiem;)
i
@
Natomiast, można to pytanie rozumieć inaczej. Nie skrzyżowanie jako "osobny byt", a części Twojej drogi. Zbliżasz się do skrzyżowania z drogą poporzadkowaną? Nie,
Ale ja sie tu zgadzam. O tym samym pisalem tutaj:
https://www.wykop.pl/wpis/43279481/dobra-bo-#!$%@?-dostane-dlaczego-tu-jest-nie-ro/#comment-152741421
Albo ktos napisal to pytanie tak, a nie inaczej, gdyz a) ma szanse uwalic paru ludzi (np. OPa ;) ) albo b) ktos nie pomyslal, ze ktos moze tak kombinowac jak polowa w tym wpisie ;)
Komentarz usunięty przez moderatora
@Halbr: no ze wszystkim się zgadzam, ale wystarczy dołożyć dwa wyrazy Ty luxphere sam to napisałeś i nie byłoby tematu... nie wiem po co bronić czegoś takiego
Idę już spać, bo jestem zmęczony po robocie. Miłego wieczoru Kwadratowy!
Komentarz usunięty przez autora
@hehexdlollmao wg mnie analogia jest jak np. Masz na imię Paweł i idziesz się spotkać z Kasią.
Pytanie czy idziesz na spotkanie z Pawłem?
Co byście odpowiedzieli? Teoretycznie niby tak, bo samo spotkanie jest Pawła z Kasią. Ale to Wy jesteście o to pytani. Tak samo tutaj, jesteś na jakiejś drodze i przy pytaniu z jaką drogą będzie skrzyżowanie to od razu wiadomo, że pytają o droge, z ktora
@klokupk: xD nawet nie czytam dalej, to ma być dosłowne proste pytanie sprawdzające twoją wiedze -.- jak jesteś nawet cień szansy na inną interpretację pytania (jest - OP źle zrozumiał) to pytanie jest złe
Komentarz usunięty przez moderatora