Wpis z mikrobloga

Gram sobie w trójeczkę z quest packiem i tak dalej i mam pytanie. Mogę wybić orków w Vengard? Tylko nie chcę, by Kan się na mnie rzucał z łapami potem, bo chce mieć u niego jeszcze względy przez jakiś czas. Wiem, że po uwolnieniu któregoś z miast potem przywódcy orków trochę średnio na nas patrzą i nie wiem czy Vengard też się do tego zalicza. Nie wiem czy wybijać jak leci, bo i tak muszę 5 dowódców się pozbyć, czy samych dowódców się pozbyć, ktoś wie? :D
#gothic
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@okradzione: Wiec raczej problemów nie będziesz mieć. Ale ręki nie dam sobie za to uciąć. Najlepiej zapisz grę, zabij wszystkich orków i sprawdź jak na to zareaguje. Chyba jedyna rzecz która da ci pewność. Niestety stracisz przy tym trochę czasu
  • Odpowiedz
  • 0
@okradzione Hmm chyba tylko z content modem i "konsekwencjami" mogłoby to jakoś wpłynąć, bez tego spokojnie mozesz wybić tych orków. Przeciwna frakcja jest wrogo nastawiona jak masz bodajże 75 reputacji u przeciwnika
  • Odpowiedz
  • 0
@okradzione no to lepiej uważaj bo tam sie prują o wszystko. Jak pierwszy raz grałem to se z------m gre, wkurzylem sie i rzuciłem. Następny raz jak grałem z CM to bez konsekwencji
  • Odpowiedz
@kRpt: No ja właśnie uważam i na razie się nie wyłożyłem. Buntowników zaorałem, bo tak chciałem, ale pierw zrobiłem wszystkie misje, oczywiście bez tych, gdzie trzeba coś wyzwalać. Nadal nie wiem jak zakończyć grę i dlatego przed wszystkimi stronami unikam jednostronnych dialogów xD
  • Odpowiedz
@kRpt: Oj to nie prawda :D Można mieć bodajże najlepszą zbroję w grze bardzo szybko. Może jest jakaś lepsza, w co wątpię, ale można, nawet nie trzeba się bardzo wysilać.
  • Odpowiedz