Aktywne Wpisy
open_or_die +2294
Moja wieś nie zawiodła xD
Na 330 mieszkańców tylko 1 osoba oddała głos na kandydata z listy KO i bylem to ja xD
#wybory
Na 330 mieszkańców tylko 1 osoba oddała głos na kandydata z listy KO i bylem to ja xD
#wybory
tobaccotobacco +867
#wybory
Czapki z głów dla pracowni Ipsos, której exit poll niewiele się różni od obecnych wyników (piszę te słowa, gdy podliczonych zostało ponad 95% głosów). Dzięki ich rzetelnej robocie uniknęliśmy takiego festiwalu #!$%@?, jaki zafundowała Słowacji pracownia Focus raptem parę tygodni temu.
Czapki z głów dla pracowni Ipsos, której exit poll niewiele się różni od obecnych wyników (piszę te słowa, gdy podliczonych zostało ponad 95% głosów). Dzięki ich rzetelnej robocie uniknęliśmy takiego festiwalu #!$%@?, jaki zafundowała Słowacji pracownia Focus raptem parę tygodni temu.
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Ogólnie wiele osób na Sztimie, Wykopie i pewnie na facebookach czeka na Alt Season, czyli czas, w którym Shitcoiny osiągają naprawdę wysokie ceny. Wszystko się zgadza.
Tylko jak często mieliśmy alt sezony w historii? Wszystko zależy od tego co uznamy za alt season. Czy chwilowe wybicie shitcoina i powrót do pionu to alt season? Raczej nie. Moim zdaniem patrząc na wykres alt season był raz, taki typowy, duży. Wiele osób odkupuje się w shitcoiny masowo i czekają na kolejny altseason. Tylko pytanie czy jest to wiara czy jakieś domniemanie?
Jest parę hmm ... czynników, które mogą doprowadzić do megabaniek, ale one są w takich powijakach, że ciężko cokolwiek tutaj powiedzieć - DAO? Ciekawi mnie czy serwisy społecznościowe mogą być obiektem bańki (w sensie na eurogąbkach xd). Niektórzy wierzą, że STO stworzy bańkę ...
Ale na mój stan wiedzy (inni mogą mieć inne zdanie), nie ma za bardzo energii na kolejną bańkę i alt season, może Halving, ale czy Halving nie spowoduje wzrostów BTC (jeśli będą, halvingi na LTC to katastrofy xD) bez shitów? Na ile to czasem nie jest oszukiwanie samego siebie, że musi być i tyle, jak skarpetki na świętego mikołaja i czarna polewka na obiad u rodziców twojej dziewczyny
#bitcoin #kryptowaluty
@fervi:
...i ludzie o tym wiedzą inaczej byśmy mieli alt seasion przynajmniej po raz drugi
Oczywiście ktoś uzna delikatne wybicie alta za alt season, ale tak naprawdę duży to 1.
Ale tak jak pompy BTC są co raz mniej spektakularne, tak i alt sezony będą co raz uboższe w ich
Tak (wtedy) z 0.8 BTC zrobiłem 1.3BTC w ~3-4 msc.
Co do botów to ogólnie ciekawa historia. Ogólnie dostałem bilet na SteemFest, bo typ nie mógł jechać. Tam w reklamówkach co dawali oprócz naklejek i ulotek był kod do Steem Monsters na "starter pack".
co było głównym hype w drugiej połowie 2017? "ethereum killer" (eos, tron, neo, tezos, cardano, itp) albo rozwiązania do ethereum (omg, raiden, link, itp). Nawet teraz większe ieo to harmony "drugi ethereum" albo matic czy celer, czyli skalowanie ethereum na layer 2.
Cały
Cóż, jedziemy w to samo miejsce - w przyszłość
hard fork pod koniec roku bardzo ułatwi tego typu rzeczy... o ile nie uwalą potrzebnych eip to pod koniec 2020 oczekuję większego użycia anonimowych kontraktów niż monero + shielded transaction na zcash razem wzięte
@megaloxantha: Ale ty #!$%@?. 95% ludzi kupujących ETH o tym nie wiedziała, nawet nie wiedzą co to PoS do tej pory. Poza tym PoS gówno zmienia. Teraz więksdzość ma PoS. Pocieszny jesteś z tymi usprawiedliwieniami ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Buehehe