Wpis z mikrobloga

Ostatnio przeczytałem, że niby mają reaktywować Nirwanę z Billie Ellish zamiast Kurta. Pomysł niby kontrowersyjny, wiele osób krytykuje a ja sobie myślę, ale czemu nie, przecież koleś wygląda jak młody Cobain. Więc może chodzi o to, że muzykę jakąś słabą robi? Patrzę typa w necie, co on tam nagrywa, a to jest babeczka :)))) Chyba jestem już stary i poza obiegiem #nirvana #muzyka #billieeilish
bareron - Ostatnio przeczytałem, że niby mają reaktywować Nirwanę z Billie Ellish zam...

źródło: comment_B5cZcc7b8ciLhg083GVqplM3pHTw2RWZ.jpg

Pobierz
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@bareron: hehe koleś. Billie jest świetna o wiele przewyższa zdolnościami reszte pomimo swego wieku. Ma dużą samoświadomość. Nie sprzedaje ciała. Ale coś obstawiam, że za kilka lat może być coming out
  • Odpowiedz
@bareron: Słaby pomysł.Po co to?Dave ma własną świetną kapelę i wystarcza mu to.Krist też pewnie nie będzie nie chciał dłużej w tym brać udziału.Reaktywacja Nirvany nie ma sensu.Zrobili to co zrobili i wystarczy.Tym bardziej że to nigdy nie był jest jakiś ambitny zespół mimo dobrych kawałków i niezłej dyskografii.A poza tym nie lubię tej całej Billie,niby moja rówieśniczka ale to flaki z olejem nie muzyka.Tamta Nirvana była szczera i prawdziwa
  • Odpowiedz
@LadyMartini: @Rzeszowiak2: ale to nie o to chodzi, czy to ma sens, czy nie, czy Bille jest utalentowana, czy nie. Chodzi o to, że nie wiedząc kim jest Billie wziąłem ją za młodego chłopaka podobnego do Kurta sugerując sie tym zdjęciem dodanym w artykule na ten temat :))) Poczułem się naprawdę jak typowy memiczny polak cebulak janusz nosacz.
  • Odpowiedz
@SenDog: nigdzie się niczym takim nie chwaliła, to że spędza z nimi czas nie znaczy. Nie podała też nigdy żadnego oficjalnego info o żadnym związku ani tym bardziej chwalenia się "j------m", z kimś ci się musiało pomylić.
@LadyMartini: w "i wish i was gay" mówi, że było o prawdziwym typie, który nie był nią zainteresowany chociaż ona była, w wywiadzie mówiła też że się w Biebierze podkochiwała kiedyś
  • Odpowiedz