Wpis z mikrobloga

Wchodze sobie do Lidla dorosły facet, godzina 10:05. Biorę z półeczki 2 piwka i idę do kasy, wszyscy zakupy jakieś dla całej rodziny a ja proszę typka przy kasie o Soul Calibura 6 na PS4. Wszyscy obok patrzą na mnie jak na kosmitę a kasjer pyta o dowód. Pokazuje, rocznik 89 i konsternacja. Prawie zgnilem że śmiechu xD #lidl #ps4
mamorupzdjencie - Wchodze sobie do Lidla dorosły facet, godzina 10:05. Biorę z półecz...

źródło: comment_FDflnB58f5xthaWpnHxjD0h05RH9V9gA.jpg

Pobierz
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@mamorupzdjencie ja miałem lepiej stoję z dzieckiem zakupy na calą taśmę a tam dwa Somersby dla żony a ta mnie pyta o dowod, to aż się zaśmiałem i powiedziałem że Pani k---a zartuje(rocznik86) portfela nie noszę bo place wszędzie telefonem,żonę musiałem wołać z auta żeby przyszła i pokazała dowód ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@ChochlikLucek: Rocznik 90' i jak jestem elegancko ogolony to zawsze tak jest. Wole mieć już choć milimetrowy zarost i wtedy mało kiedy pytają o dowód chyba, że Bolesławiecki Carrefour tam to zawsze. Tylko tam się nie dziwie bo miałem kiedyś sytuację, że nowa mi sprzedawała a za nią stała jej jakby "nauczycielka" i jak o dowód nie spytała to dostała opieprz.
  • Odpowiedz