Dobra, naczytałem się forów z lat 2004-2006 zagłębiając temat, i jakby ktoś był czasem z was zainteresowany, to nie warto jeść paszy dla świń, bo: -niezdrowe dla wątroby bardzo, trzeba by osłonki brać jak przy cyklu normalnie, to już lepiej cykl se pyknąć -zęby wypadają ponoć, niejeden wpis o tym stanowił, więc coś może być na rzeczy xD -niszczy się cera
Mam nadzieję że rozwiałem wasze wątpliwości, a jeśli ktoś ma coś jeszcze do dodania, ewentualnie antytezę, to zapraszam do dyskusji w komentarzu. #silownia #mikrokoksy
@Nemootji: Nie. Autorowi chodziło pewnie o mlekopan. Środek dodawany do diety cielakom. #!$%@? wątrobę czlowieka i przez różnicę metabolizowania skladnikow nie nadaje się dla stosowania w diecie czlowieka
@feldgrau_uu: nie, dlatego świnie mogą jeść, a ludzie nie bardzo, i taki wpisik postanowiłem naskrobać, żeby nie trzeba było patrzeć na fora sprzed 15 lat przy wpisywaniu tego w googlu
Ogólnie gust muzyczny narodu polskiego, to, cytując Stonogę, jakieś urwa nieporozumienie. Teraz wielka afera i wszyscy zdziwieni, że na #eurowizja wysyłamy byle co. xD #polska #muzyka #zalesie
-niezdrowe dla wątroby bardzo, trzeba by osłonki brać jak przy cyklu normalnie, to już lepiej cykl se pyknąć
-zęby wypadają ponoć, niejeden wpis o tym stanowił, więc coś może być na rzeczy xD
-niszczy się cera
Mam nadzieję że rozwiałem wasze wątpliwości, a jeśli ktoś ma coś jeszcze do dodania, ewentualnie antytezę, to zapraszam do dyskusji w komentarzu.
#silownia #mikrokoksy
myślisz że ktoś daje #!$%@? o wątrobę tucznika który żyje max 6 miesięcy?