Aktywne Wpisy

Marek_Tempe +198
źródło: temp_file2478998183793522412
Pobierz
WielkiNos +205
juleczka obraża mającego 400 hektarowe gospodarstwo rolnika. Nieskalana myślą istota twierdzi, że to co robi rolnik jest niepotrzebne (wiadomo, jedzenie jest ze sklepu), ma tylko malutką działeczkę na własny użytek (400 hektarów jej się pomyliło z 400 metrów) i w ogóle to ją nudzi i nie dorasta do jej poziomu. Ja bym powiedziała, że pan jej poziom sporo przerasta, bo trudno nie przerastać czegoś będącego poniżej dna. Szkoda, że juleczka nie zrozumiała,

Java dev z 3.5 roku doświadczenia w Javie, ogólnie 7 lat doświadczenia w branży ale na innym stanowisku. Za tydzień mam rozmowę w firmie w #krakow, na której mi zależy i muszę przygotować swoje oczekiwania finansowe - czy 17k (brutto UOP - nie ma możliwości b2b niestety) to będzie przesada czy nie? Jestem niezły i mój stack pokrywa się z oczekiwaniami firmy, więc zakładam, że dobrze mi pójdzie, ale nie chcę zamknąć sobie drzwi zbyt wysoką kwota (chyba, że to zbyt niska kwota? ( ͡° ͜ʖ ͡°))
#pytanie #programista15k #zarobki #pracbaza
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy studenckie - bogata oferta przez cały rok
Java dev 3.5 roku doświadczenia (7 w branży IT), UOP brutto
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua