Wpis z mikrobloga

@Piottix: po tym jak się połączył z Godek i Braunem. Połączenie głupoty z katolibanem. Jak występuje sam to mogę głosować bo jedna młodszą publikę i wystawia jakaś świeżą krew, a nie starą komunę. Ale teraz to sam nie wiem na co głosować, nie ma w polsce dobrego wyboru
  • Odpowiedz
nigdy nie byłam korwinistką ani nacjonalistką ( )

@Soojin21: jak mawiał Stanisław Lem: "Kto za młodu nie był korwinistą, ten na starość będzie #!$%@?, ale kto na starość korwinistą pozostał, ten jest po prostu głupi.”
  • Odpowiedz
@Piottix po tym jak Korwin rozstał się z kongresem nowej prawicy. Miał już rozpoznawalne twarze typu żółtek, wilk, dziambor, struktury, poparcie. To odszedł i założył jakieś #!$%@? korWIN i ta korona w logo xD. Wtedy zrozumiałem że to pajac i szkoda na niego czasu.
  • Odpowiedz
  • 21
16 xD Wtedy się dowiedziałem że jednak nie można zlikwidować wszystkich podatków, a wyjście z unii europejskiej się dla nas źle skończy.
  • Odpowiedz
@Piottix: gdy przestalem pracowac i zyc z zasilku, teraz przytulam se zasilek czasem pojade na jakas manifestacje lgbt i tez troche grosza wpadnie i se cxlowiek zyje spokojnie a nie #!$%@? od rana do wieczora, niech inni pracuja. Socjalizm to prawdziwe zycie.
  • Odpowiedz
@Piottix: U mnie około 14. Za każdym razem dziwnie się czuję, gdy widzę te wszystkie wysrywy 30-parolatków i myślę sobie, że podobne zdanie miałem jak zaczynałem gimbazę xD Nie powiem, znacząco wpływa to na postrzeganie świata.
  • Odpowiedz